Redactia.ro
Home » Monden » Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (3) Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună

Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună. Deși în urmă cu trei luni a anunțat că divorțează de marele tenismen, Ioana pare că nu poate să se despartă de soțul său. Cei doi au fost surprinși împreună, în ipostaze incendiare, pe plajă.

Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Ilie și Ioana Năstase, din nou împreună. Deși se află la cea de-a șasea căsnicie, Ilie Năstase spera ca aceasta să fie și ultima. Ei bine, problemele între el și Ioana au început să apară iar în luna martie, bruneta a anunțat că divorțează de fostul sportiv, după ce acesta ar fi agresat-o fizic. Cu toate astea, de-a lungul timpului s-au despărțit, s-au împăcat și iar s-au despărțit, dar liniștea s-a instalat atunci când lumea credea că cei doi se vor separa pentru totdeauna. Totuși, se pare că nu pot sta departe unul de celălalt.

Paparazzi Spynews, i-a surprins pe cei doi în timp ce se aflau pe o plajă privată, departe de aglomerația orașului. Cei doi erau îmbrăcați la patru ace. Ioana și Ilie Năstase s-au așezat la o masă elegantă, cu băuturi rafinate și pernute turcoaz. Deși pare că s-au împăcat, pe rețelele de socializare, Ioana se afișează singură, postând câteva fotografii cu ea de la un restaurant de lux de la malul Mării.

Ilie si Ioana Nastase, din nou impreuna

Recent, bruneta a postat în mediul online o poză cu un bachet uriaș de trandafiri, format din zeci de flori, având în centru un trandafir de culoare roz, simbol al admirației și al grației. Pentru că s-a speculat că ar fi într-o relație cu Nick Rădoi, fostul ei iubit, unul dintre internaușii care i-a lăsat un comentariu buclucaș la fotografie. Confuz, Ilie Năstase a răbufnit în comentarii și i-a adresat câteva cuvinte tăioase urmăritoarei.”De unde știi? Ai trecut și tu prin patul lui, să primești diamante și cereri în căsătorie?”, a scris Ilie Năstase pe Facebook atunci.

IOana si Ilie Nastase

Ilie Năstase, acuzat că și-a bătut soția

La începutul anului, Ioana surprindea pe toată lumea după ce a declarat că a fost bătută de soțul ei. Ioana Simion a a sunat la 112 și susținea că a fost norocoasă că a scăpat teafără din mâinile fostului tenismen. „E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine‘, a declara Ioana Simion. Mai mult, bruneta declara că se află în nesiguranță în preajma soțului ei, menționând că se teme ca episodul agresiunii să nu cumva să se repete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: