Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi, la scurt timp după ce au anunțat că divorțează

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi, la scurt timp după ce au anunțat că divorțează

GALERIE FOTO (5) Ilie Năstase și Ioana Simion

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat? Fac ce fac și tot împreună apar. Ilie Năstase și Ioana Simion au anunțat în urmă cu câteva luni că vor divorța, dar fostul tenismen și bruneta și-au făcut apariția la parastasul soției lui Viorel Păuneascu. Să existe șansă de împăcare?

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi, la scurt timp după ce au anunțat că divorțează

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat? În 2020, Ilie Năstase avea să se căsătorească a cincea oară, cu gândul că de această dată avea să fie cu noroc. Ei bine, în urmă cu câteva luni Ioana Simion anunța că va divorța după mai multe scandaluri în care a fost implicată cu soțul ei. Bruneta susținea că ea și Ilie vor divorța după ce între ei ar fi avut loc un episod violent, iar fostul tenismen ar fi agresat-o.

Cu toate astea, cei doi se pare că sunt tot împreună. Ioana și Ilie au fost surprinși împreună la parastasul soției lui Viorel Păunescu. Se cunoaște că pe Ilie Năstase și Viorel Păunescu îi leagă o prietenie de ani de zile, motiv pentru care fostul tenismen nu a putut să lipsească de la un asemenea eveniment important pentru prietenul lui. Când nimeni nu se aștepta, Ilie Năstase și-a luat soția și au mers împreună la parastas, șocându-i pe cei prezenți.

Îmbrăcați elegant, așa cum ne-au obișnuit de fiecare dată, Ioana SImion și Ilie Năstase și-au făcut apariția la parastasul de 40 de zile organizat de Viorel Păuneascu pentru soția sa, Anișoara. Fostul sportiv a îmbrăcat un costum bleumarin, iar Ioana a purtat o rochiță neagră asortată cu încălțăminte în aceeași nuantă.

Cei doi nu se țin de mână, dar au pășit unul lângă celălalt în curtea bisericii. La plecare, cei doi au mers împreună, Viorel Păuneascu luându-i cu mașina. În urmă cu câteva zile, Ilie a postat pe rețelel de socializare o fotografie în care apare alături de soția sa. Acesta a scris în dreptul imaginii următorul mesaj: „Împreună cu soția într-un loc minunat!”.

Ioana, despre divorțul de Ilie

Ioana Simion, în vârstă de 45 de ani declara în urmă cu câteva lui că divorțează de soțul său, Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani. Această decizie a fost luată de brunetă la două luni după ce aceasta a spus că a fost agresată fizic de fostul tenismen.

La acea vreme, Ioana susținea că îi va oferi soțului tot ce va fi nevoie, mai puțin apartamentele cumpărate din banii ei, precum și Bentley-ul Continental primit de la soțul său. „Am fost și am făcut ce trebuia să fac. Am luat decizia, am stat 2 luni, m-am gândit foarte bine și am ajuns la concluzia că e cel mai bine așa. Așa și-a dorit soțul meu (n.r. – la tribunal, nu la notar), așa a vrut el, de ce, nu știu. Eu îi voi da tot ce este de dat. Dacă sunt bunuri acumulate în comun, eu îi voi da ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele, nu stau să mă țigănesc. Acele bunuri (n.r. – apartamentele) nu se vor împărți, probabil cadoul pe care mi l-a oferit. Nu știu de ce a ales această cale. Vom vedea în instanță”, a declarat Ioana Simion. Mai mult, Ioana Simion declara că nu se va răzgândi niciodată pentru că nu vrea să se înjosească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: