Redactia.ro
Home » Monden » Cum l-a prins Brigitte Pastramă pe Ilie Năstase că o înșală cu mai multe femei

Cum l-a prins Brigitte Pastramă pe Ilie Năstase că o înșală cu mai multe femei

ilie nastase, ilie nastase amante, brigitte pastrama,

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase au divorțat după cinci ani de mariaj. Fosta soție a lui Nasty a povestit cum a aflat că soțul ei o înșela cu trei femei.

Divorțul dintre fostul lider mondial și Brigitte Pastramă a fost extrem de mediatizat în anul 2018. Mai ales că în acel moment amândoi au făcut declarații dure. Printre altele Ilie Năstase a declarat că mariajul i-a făcut foarte mult rău, în timp ce Brigitte Pastramă l-a acuzat că a înșelat-o. Recent, Brigitte s-a hotărât să povestească tot ce s-a întâmplat la acel moment în reality-show-ul pe care îl are la Antena Stars. Bruneta susține că Ilie Năstase ar fi avut nu o amantă ci trei.

“Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook. Îmi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase. Și tot atunci niște paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă. Ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea. Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit orice. Mă gândeam că dacă trebuie să mă operez și costă chimioterapie vreo 200.000 de mii de euro”, a spus bruneta.

Chiar dacă era bolnavă și trecea prin moment grele, Brigitte Pastramă nu a stat cu mâinile în sân.

“Când am aflat că nu sunt bolnavă, în momentul în care am venit înapoi am contactat paparazzii ăia. M-am înțeles cu ei să mă ducă acolo unde stă femeia de la care a ieșit el și cu care l-au prins. Am avut tupeul ăsta pentru că eu l-am iubit foarte mult. Nu-l înșelasem timp de șapte ani și nu mai aveam ce să pierd. Și m-am dus peste ea, așa am devenit eu faimoasă. O altă femeie cu care se întâlnea era fosta iubită a lui Florin. I-a și recunoscut lui Florin și a mai fost una. În total au fost trei femei cu care m-a înșelat.”, a mai spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Ce a spus Năstase despre căsătoria cu Brigitte

În urmă cu ceva vreme, Ilie Năstase a vorbit și el despre fosta sa soție. Fostul mare jucător de tenis a declarat că acel mariaj i-a făcut foarte mult rău și i-a afectat imaginea. Nasty a declarat că Brigitte și-a văzut propriul interes.

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…
Un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase la emisiunea, “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ilie Năstase și Brigitte s-au căsătorit în 2013. Bruneta a fost cea de-a patra soție a fostului jucător de tenis. Nunta a avut loc în Poiana Brașov, iar printre invitați s-au numărat Ion Ţiriac, Nadia Comăneci sau Gheorghe Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: