Redactia.ro
Home » Monden » Ilie Năstase, despre căsnicia cu Brigitte: ”Pentru mine nu a fost un lucru bun”

Ilie Năstase, despre căsnicia cu Brigitte: ”Pentru mine nu a fost un lucru bun”

Ilie Năstase, despre căsnicia cu Brigitte

Ilie Năstase a vorbit după mult timp despre căsnicia cu Brigitte. Invitat la o emisiune TV, fostul mare tenisman scos al iveală amânunte din viața trăită alături de brunetă.

Ilie Năstase, despre căsnicia cu Brigitte

Ilie Năstase a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, unde a dat frâu liber declarațiilor despre controversata Brigitte. Cei doi au avut o relație de 8 ani și un mariaj de 5, iar, deși toată lumea știe acest lucru, Năstase a ținut să menționeze că în toți acești ani, ”ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine”.

Au trecut mai bine de doi ani de când Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au semnat actele de divorț la tribuna, însă abia acum ies la iveală lucruri despre căsnicia lor. Tenismanul nu s-a ferit să spună cum era de fapt marijul lor cât de mult rău i-a făcut căsnicia cu Brigitte, potrivit click.ro.

”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă. Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase.

Relația dintre cei doi nu a fost roz

Relația cu marele tenisman nu a fost una așa plăcută cu își imagina Brigitte. Din declarațiile făcute publice de amândoi, se pare că mai mult s-au chinuit decât s-au iubit. În urmă cu ceva timp, Brigitte a făcut o serie de declarații controversate la adresa uneia dintre soțiile lui Ilie Năstase.

”Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu mine, casa să-i rămână ei. I se interzicea astfel să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă”, a declarat Brigitte

Ilie Năstase nu a pierdut ocazia și a vorbit și despre aceste declarații. Tenismanul susține că ”Brigitte este o persoană care își pierde controlul” și că se simte norocos că a găsit liniștea în brațele Ioanei, actuala sa soție.

”Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când la emisiunea cu Brigitte și Pastramă. Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie”, a adăugat Ilie Năstase.

Acesta a continuat cu dezvăluirile și susține că sunt certuri și în relația cu Ioana, însă sunt lucruri trecătoare, iar cel mai important este faptul că își dorește un copil cu actuala lui soție.

„Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil (n.red. cu Ioana, actuala soție) dacă eu sunt în puteri. Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori totuși. Chiar vreau să facem asta”, a spus Ilie Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: