Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt, „lucrată pe la spate” de propria cumnată? E foc și pară pe neamul lui Florin Pastramă

Brigitte Sfăt, „lucrată pe la spate” de propria cumnată? E foc și pară pe neamul lui Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Scandalul din familia Pastramă nu este nici pe departe gata de a se termina. După acuzațiile făcute de Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare împotriva cumnatei sale, Raluca Podea a răspuns la aceste acuzații într-o emisiune TV. 

Raluca Podea, reacție dură după acuzațiile lui Brigitte Pastramă

După ce Brigitte Pastramă a făcut acuzații grave la adresa cumnatei sale, Raluca Podea a decis să o atace pe brunetă pe cale legală, după ce până acum s-au atacat doar în mediul online și în presă. Raluca le-a declarat război soților Pastramă, potrivit spynews.ro.

”Eu nu am de-a face cu acest scandal. Nu mă înteresează, nu mă privește. Nu este adevarat, toată lumea știe, eu am o relație foarte bună cu fratele lui, cu Relu și cu soția lui, nu mi se pare normal să îmi bage copilul în discuții de genul. Dacă merg la ei în vizită nu înseamnă că fac un complot împotriva lor. Sunt niște aberații, nu are nici o dovadă. Este un război, am tot încercat să fug, lumea a început să mă judece. De fiecare dată când faci astfel de acuzații trebuie să ai probe. Ea nu are nici o probă, ce visează noaptea, a doua zi face”, a declarat Raluca Podea, pentru Xtra Night Show.

De unde a început scandalul în familia Pastramă

Zilele trecute, Brigitte Pastramă a potat un mesaj pe o rețea de socializare în care a acuzat-o pe Raluca Podea și pe cumnata ei că lucrează împotriva ei, încercând să o despartă de Florin. Brigitte susține că, în ultima perioadă, se simte umilită și că simte că cineva încearcă să o distrugă folosind șantajul ca armă.

„Dragii mei, am sm stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia ”Pastramă”! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăși de ”cumnățica” mea Simona Necula, care împreună cu Raluca Podea au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un de an de căsnicie”, a scris ea pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: