Redactia.ro
Home » Știri » Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie

Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie

Nou scandal în familia Pastramă! Brigitte s-a ascuns în baie. Scandalul Brigitte Sfat si Florin Pastrama continua sa tina prima pagina a tabloidelor din Romania. Telenovela trece la un alt nivel, la fel si starile lui Brigitte.

Florin Pastrama a plecat de acasa si nu s-a uitat in urma lui. A fugit atat de tare, incat nici nu a dorit sa isi ia actele cu el, dar nici telefonul. Sotia sa Brigitte se declara ingrijorata din pricina sotului disparut de acasa.

Aflati la Timisoara unde Brigitte are parte de o noua operatie estetica, respectiv o marire de buze, familia se afla in plin scandal. Astfel ca, dupa o cearta crunta si injuraturi ca la usa cortului, Florin Pastrama a plecat cu copiii, nu inainte de a o speria pe Brigitte, care s-a inchis in baie de teama unei  batai.

Enervat de situatie, Florin a fugit val-vartej din casa, fara sa isi ia actele sau telefonul, insa, a luat si copiii cu el. Astfel, incuiata in baie de frica, Brigitte a scapat de un scandal monstru. Cu toate acestea, vedeta nu are liniste din pricina plecarii lui Florin Pastrama, mai ales ca acesta nu are nici macar buletinul la el.

“Nu te potolesti, fa?”

Asa s-a adresat Florin Pastrama, sotiei sale, dupa o cearta si imbranceala in parcarea unui supermarket din capitala. Filmarile scandalului au fost rapid raspandite pe internet. Oamenii care se aflau la fata locului au sunat la 112 pentru a cere ajutorul politiei.

Nu este prima data cand scandalurile dintre cei doi soti intra in atentia publicului. Acestia continua in aceeasi nota, desi, la inceput cand s-au cunoscut, la enisiunea “Ferma”, de la ProTV, isi faceau declaratii incredibile de iubire.

Brigitte s-a ascuns în baie. Scandalul Brigitte Sfat si Florin Pastrama continua sa tina prima pagina a tabloidelor din Romania. Telenovela trece la un alt nivel, la fel si starile lui Brigitte.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: