Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte și Pastramă au ajuns din nou la poliție. Cum s-a prezentat în fața autorităților fosta doamnă Năstase

Brigitte și Pastramă au ajuns din nou la poliție. Cum s-a prezentat în fața autorităților fosta doamnă Năstase

GALERIE FOTO (2) Brigitte și Pastramă au ajuns din nou la poliție

Brigitte și Pastramă au ajuns din nou la poliție. În ultima perioadă, pare că toate drumurile familiei Pastramă duc la secție. De data aceasta, Brigitte i-a impresionat pe agenții de poliție cu ținuta ei de peste 20.000 de euro.

Brigitte și Pastramă au ajuns din nou la poliție

Brigitte și Pastramă au o perioadă foarte agitată. Cei doi soți ajung la poliție foarte pentru nenumărate scandaluri. Potrivit cancan.ro, zilele trecute cei doi au fost surprinși în fața secției de Poliție din Voluntari, iar fosta doamnă Năstase s-a prezentat foarte degajată, îmbrăcată cu peste 20.000 de euro.

Ajunși la secție cu bolidul de lux al vedetei, condus de soțul ei, Brigitte a fost o apariție fulminantă. Imediat cum a coborât din mașină, aceasta și-a etalat hainele de brand de mii de euro. Îmbrăcată foarte sexy, cu niște colanți din piele strâmți, cu un pulover de la Balenciaga de aproximativ 1.000 de euro, pe care l-a asortat cu o pereche de ghete Gucci care costă tot 1.000 de euro și cu, bineînțeles un accesoriu extravagant, o geantă Hermes de aproximativ 18.000 euro, Brigitte s-a îndreptat glonț către sediul oamenilor legii pentru a-și rezolva problemele.

Brigitte a mers la Poliție cu 20.000 de euro
Brigitte a mers la Poliție cu 20.000 de euro pe ea

Brigitte și Florin Pastramă nu au mers singur la secția de Poliție. Cei doi au fost însoțiți de o doamnă blondă, la fel de cochetă ca vedeta, sigură pe ea că va rezolva toate problemele soților. Cel mai probabil, fosta soție a lui Năstase a depus încă o plângere, posibil pe numele fostei logodnice a lui Florin Pastramă, cu care, de ceva vreme, se află în conflict.

Brigitte Pastramă, în scandal cu Raluca Podea

Brigitte și Raluca Podea sunt în conflic de ceva vreme. Cele două nu vor să lase nici una orgoliul și ajung să-și arunce replici acide care se termină cu plângeri la poliție. După ce Raluca Podea a adus diverse injurii la adresa lui Brigitte Sfăt, soția lui Florin Pastramă susține că a fost șantajată și amenințată și a făcut public mesajul în care blondina o amenință.

”M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (…) «Îmi vreau banii, că, dacă nu, te distrug». Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (…) Să zică «Doamne ajută» și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subiectul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!”, a declarat Brigitte.

Scandal între dive a pornit după ce Brigitte și Pastramă au filmat împreună pentru emisiunea ”Ferma”, iar Raluca nu uită trădarea și nu iartă infidelitatea. Blondina a fost părăsită de Florin Pastramă, înainte de a ajunge la altar, pentru Brigitte. Frumoasa este de părere că tot scandalul în care sunt implicați fosta soție a lui Ilie Năstase și fiul ei reprezintă o pedeapsă divină pentru durerea pe care i-a provocat-o ei.

”Nu îmi place scandalul acesta și nu am de gând să le urmez circul. Omul ăsta a plecat la emisiune, eu i-am cumpărat tot. Era normal să vină și să-mi dea bani mie și familiei mele. Nu a făcut treaba asta. Am fost nevoită să apelez la niște oameni și să fac niște presiuni”, a spus Raluca.

Scandalul a început după ce Brigitte s-a cuplat cu Pastramă

Idila dintre Florin Pastramă şi Brigitte Năstase a început  la reality-show-ul „Ferma”. Povestea lor de dragoste a scos-o din minţi pe logodnica lui, fosta asistentă TV Raluca Podea.

Relaţia dintre Raluca şi Florin a fost de mult timp cu suişuri şi coborâşuri şi s-a răcit din nou înainte de plecarea lui la „Fermă”. Imaginile de la PRO TV, în care Florin şi Brigitte se sărută sub păturică, au scos-o din sărite pe Raluca, astfel că aceasta şi-a scos gheruţele, acuzând-o pe „baba” Brigitte că a i-a furat iubitul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: