Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă amenință cu poliția. Ce i-a făcut fosta iubită a lui Florin Pastramă

Brigitte Pastramă amenință cu poliția. Ce i-a făcut fosta iubită a lui Florin Pastramă

Brigitte Pastramă amenință cu poliția. Într-un mesaj postat pe contul său de socializare, vedeta face acuzații grave la adresa fostei iubite  a lui Florin Pastramă. 

 

Ce a făcut fosta iubită a lui Pastramă

 

Fosta iubită a lui Florin Pastramă, Raluca Podea, ar fi vrut să îi bată pe Brigitte și Florin.

În mesajul postat pe rețeaua de socializare, Brigitte afirmă că va face plângere la poliție împotriva Ralucăi Podea.  ,,Ceea ce vreau să vă anunț este că luni voi merge la Poliție pentru a face o plângere pentru faptul că domnișoară Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele pline de amenințări. Urmăriți și acest mesaj, unul dintr-un lung șir de mesaje cu iz penal”, a scris bruneta pe contul său, în dreptul căreia a postat și o fotografie cu întreaga conversație.

 

Brigitte Pastramă și Raluca Podea, rivale de mult timp

 

Rivalitatea dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă este de mult timp.  Soția lui Pastramă declară că   fosta iubită a acestuia o amenință prin tot felul de mesaje.

„M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (…) Îmi vreau banii, că dacă nu, te distrug. Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (…) Să zică „Doamne ajută” și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subiectul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!”, a declarat Brigitte în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Florin Pastramă a intervenit și a explicat și el cum stă situația cu Raluca Podea legat de banii pe care acesta ar avea să-i dea.

,,Și-a făcut datorii și i-am spus că i le plătesc eu. Da, eu am luat bani de la mama ei, niciodată de la ea. I-am spus că îi dau ei, nu iau de la ea. Cu maică-sa aveam o altă relație. I-am spus maică-sii să ia bani de la mine pentru că Raluca nu îi dă înapoi. (…) Ea când a cerut banii de la Brigitte, eram în show”, a afirmat Florin Pastramă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: