Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici, despre presupusa ceartă cu Elena Udrea: „Nu mi s-a părut potrivit”

Ilinca Vandici, despre presupusa ceartă cu Elena Udrea: „Nu mi s-a părut potrivit”

GALERIE FOTO (3) Ilinca Vandici, despre presupusa ceartă cu Elena Udrea

Ilinca Vandici, despre presupusa ceartă cu Elena Udrea. Prezentatoarea Tv a fost iubita lui Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș. La acea vreme, afaceristul era căsătorit cu Elena Udrea. Atunci s-a speculat că între Ilinca Vandici și Elena Udrea ar fi existat o ceartă. Care este, de fapt, adevărul?

Ilinca Vandici, despre presupusa ceartă cu Elena Udrea: „Nu mi s-a părut potrivit „

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Ilinca a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș. La acea vreme, afaceristul era căsătorit cu Elena Udrea, condamnată acum la închisoare. În urmă cu mulți ani, prezentatoarea de la Kanal D s-a iubit cu Alin Cocoș, iar atunci presa scria că fostul afacerist ar fi încercat să îl despartă pe fiul său de Ilinca Vandici. Vedeta tv a decis să clarifice situația, vorbind despre relația cu Elena Udrea. Moderatoarea tv a spus că nu a existat nicio ceartă între ea și Elena Udrea. De asemenea, Ilinca a subliniat faptul că nu a fost cerută în căsătorie de Alin Cocoș.

„O admir foarte tare și o plac pe Elena. Nu pot spune că am avut o relație sau că eram prietene. Ne-am întâlnit de vreo 2, 3 ori în doi ani și jumătate la câte o masă. Nu pot să spun că am împărțit experiențe sau am povestit lucruri. Însă da, o plac foarte tare pe Elena. Nu ne-am certat, nici nu aveam de ce să ne certăm.Alin nu m-a cerut niciodată în căsătorie. Nuntă în Bora Bora? Cine a spus asta și eu nu știu?! Presa a scris multe la vremea respectivă.Era foarte interesant să amesteci între o relație de iubire între doi copii, că și eu și Alin eram copii, e super interesant să amesteci un nume precum era la vremea respectivă și este Elena Udrea. Nu mi s-a părut potrivit.”, a spus Ilinca în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ilinca, despre implicarea Elenei Udrea în relația ei cu Alin Cocoș

Ilinca Vandici a mai spus că Elena Udrea, fosta soție a lui Dorin Cocoș, nu s-a implicat în relația ei cu Alin. Mai mult, vedeta tv consideră că fosta politiciană era prea ocupată cu cariera sa și nu avea timp să se amestece în relația lor. „Niciodată, cred eu, Elena nu s-ar fi amestecat în deciziile pe care le lua Alin sau relația care a fost între noi. Eram doi copii care-și trăiau o iubire adolescentină așa cum o înțelegeam noi la vremea respectivă și cam atât. Nu mi se părea că ține de nivelul Elenei și de preocupările pe care le avea ea relația dintre noi doi. Fiecare e liber să facă ce vrea!”,a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a vorbit despre relațiile amoroase pe care le-a avut de-a lungul timpului. Aceasta a recunoscut că Alin Cocoș a părăsit-o. ”Am părăsit un bărbat celebru, chiar doi bărbați celebri. care erau celebri sau i-am făcut eu, nici nu mai știu. De fapt, șoc și groază, de unul dintre ei nu eu m-am despărțit, ci el s-a despărțit de mine. Este vorba despre Alin Cocoș. Și știi ce mi-a spus? ”Eu țin foarte mult la tine, tu ești o persoană specială, însă în momentul de față vreau să experimentez mai mult. Și nu vreau să te înșel sau să-mi bat joc de tine. Și atunci, mai bine prefer să ne despărțim și să rămânem prieteni în continuare, Lucru care s-a întâmplat și pentru care, pe moment, i-am zis ce mi-a venit la gură, însă peste ani am apreciat foarte mult asta pentru că mi s-a părut foarte matur din partea lui, chiar dacă eram doi copii la vremea respectivă”, a declarat Ilinca Vandici la Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: