Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici, jefuită în aeroport. Ce bunuri și-a pierdut prezentatoarea tv

Ilinca Vandici, jefuită în aeroport. Ce bunuri și-a pierdut prezentatoarea tv

GALERIE FOTO (5) Ilinca Vandici, jefuită în aeroport.

Ilinca Vandici, jefuită în aeroport. Prezentatoarea TV a dezvăluit că a trăit momente de groază când s-a întors din vacanța din Dubai. Vedeta a aflat imediat după ce a ajuns acasă că bunurile i-au fost furate, inclusiv inelul de logodnă.

Ilinca Vandici, jefuită în aeroport. Ce bunuri și-a pierdut prezentatoarea tv

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta este căsătorită cu Andrei Neacșu, iar împreună au un copil, Zaian. Cei trei au plecat în vacanță în Dubai, pentru a se bucura de vremea frumoasă. De asemenea, fotbalistul și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. După câteve zile în care au petrecut momente de neuitat, Ilinca și soțul ei s-au întors în țară. La întoarcerea din țară, Ilinca a observat că îi lipesc mai multe lucruri de valoare din bagaj. După ce și-a dat seama că a fost jefuită, vedeta le-a povestit internauților întreaga experiență.

Vedeta de la Kanal D le-a spus internauților că i-au fost furate bijuteriile, printre care și inelul de logodnă. Ilinca a mărturisit că este doar vina ei, pentru că a lăsat bijuteriile în bagajul de cală, pe care nici nu l-a sigilat.” Mi-au furat inelele. Îmi vine să plâng! De ieri îmi vine să plâng! Am greșit eu! A fost greșeala mea! Am pus săculețul cu toate inelele mele cu diamante, inclusiv verigheta, în bagaj. Am zis că le pun pe degete, după care am zis că e drum lung și mi se umflă degetele și le-am băgat într-un săculeț și l-am pus în bagajul de cală. Bagajul nu l-am închis, nu l-am sigilat. Am ajuns acasă, am deschis bagajul și săculețul unde erau doar inelele prețioase era rupt. Mai aveam alte două cutii de bijuterii care erau deschise, nu erau atât de prețioase, erau și ele prin bagaj, dar săculețul era gol. Toate inelele mele au dispărut, m-am panicat foarte tare, m-am supărat foarte tare, dar am zis asta e. Ideea este că nu poți face absolut nimic’, spus Ilinca Vandici pe pagina sa de Instagram.

Ce a descoperit Ilinca

La scurt timp după ce a observat că nu bijuteriile sale nu mai sunt în bagaj și le-a spus internauților că acestea au fost furate, Ilinca a revenit ceva mai târziu cu alte informații. Conform acesteia, s-a apucat de despachetat și și-a găsit verigheta și un singur inel. ‘Astăzi m-am apucat de despachetat și surpriză! Mi-am găsit verigheta și un singur inel. Pe celelalte le-au luat, dar astea erau cumva căzute. Cred că în grabă când le-au luat, verigheta și un inel cu safir au căzut. Am fost super fericită că măcar pe astea le-am găsit. Inelul de logodnă nu este, inelul cu floare nu este, inelul cu piatra lunii nu este. Mă rog, nu mai contează!’, a mai spus prezentatoarea de la ‘Bravo, ai stil!’.

În concluzie, vedeta le-a spus fanilor că nu știe dacă a fost furată pe aeroportul din România sau pe cel din Dubai. ‘Fiți atenți când călătoriți, nu știu dacă (n.r. a fost furată) pe aeroportul din România sau pe aeroportul din Dubai’, a mai spus vedeta Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: