Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici a spus adevărul despre relația cu Ciprian Marica: ”El nu voia să mă arate lumii”

Ilinca Vandici a spus adevărul despre relația cu Ciprian Marica: ”El nu voia să mă arate lumii”

Ilinca Vandici a spus adevărul despre relația cu Ciprian Marica: ”El nu voia să mă arate lumii”

Ilinca Vandici a rămas cu traume după relația cu Ciprian Marica. Prezentatoarea TV a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la despărțirea de fotbalist. 

Ilinca Vandici a spus adevărul despre relația cu Ciprian Marica: ”El nu voia să mă arate lumii”

Ilinca Vandici și Ciprian Marica au avut timp de doi ani o relația profundă, iar frumoasa prezentatoare chiar credea ca el e bărbatul cu care va rămâne toată viața. Deși inițial s-a crezut că motivul despărțirii a fost faptul că Ciprian a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu, acum, Ilinca vine să clarifice lucruri.

Cei doi s-au despărțit în mare scandal în 2011. La momentul despărțirii Ilinca Vandici a ieșit public și a făcut o criză de nervi, acuzându-l pe Marica de infidelitate. Acum, după 10 ani de la separare, prezentatoarea de la Kanal D a făcut mărturisiri despre motivul real al despărțirii dintre ei.

“În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, la Kanal D.

La doi ani după despărțirea de Ciprian Marica, Ilinca Vandici avea să-l întâlnească pe actualul soț, afaceristul Andrei Neacșu, cu care are și un băiețel, Zian, în vârstă de 4 ani.

”Andrei mă vâna de doi ani. Mă și sunase înainte, dar eu nu l-am băgat în seamă. Ne-am întâlnit exact când a trebuit să ne întâlnim. A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări. El mi-a spus din prima: vei fi nevasta mea și vei fi mama copiilor mei. După doar patru luni am rămas însărcinată, iar după alte două luni m-a cerut de soție”, a adăugat Ilinca Vandici.

Relațiile amoroase i-au afectat relația cu mama ei

Nici cu mama sa Ilinca Vandici nu a avut o relație foarte bună. Aceasta i-a reproșat în nenumărate rânduri relațiile ei cu diverși bărbați celebri din showbiz.

”Mama a avut de comentat mereu, după ea trebuia să am un singur bărbat toată viața. Mi-a zis că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică pentru că am avut mai mulți iubiți. Sunt supărată pe ea pentru lucrurile pe care nu mi le-a dat, pentru greșelile pe care amândouă le-am făcut. M-a ajutat însă mult cu fiul meu, Zian. S-a mutat la mine când eu eram în depresie. Am simțit un gol imens în mine atunci când l-au scos pe Zian. Am simțit că viața mea nu va mai fi despre mine. În pandemie am clacat. De atunci sunt în terapie”, a mai povestit prezentoatoarea tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: