Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici s-a simțit eclipsată de sora ei mai mare! ”Am stat în umbra ei toată copilăria”

Ilinca Vandici s-a simțit eclipsată de sora ei mai mare! ”Am stat în umbra ei toată copilăria”

Ilinca Vandici s-a simțit eclipsată de sora ei mai mare! ”Am stat în umbra ei toată copilăria”

Ilinca Vandici a făcut câteva declarații uluitare despre sora ei pe canalul său de Youtube. Recent, prezentaoarea TV a mărturisit că a fost eclipsată de sora ei mai mare toată copilăria. 

Ilinca Vandici s-a simțit eclipsată de sora ei mai mare! ”Am stat în umbra ei toată copilăria”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din showzbiz-ul românesc. Are o carismă puternică și este atrăgătoare din toate punctele de vedere. Fiind o femeie plină de atât de multe calități, cu greu ți-ai putea imagina că aceasta ar fi eclipsată de o altă prezență feminină, cu atât mai mult de sora ei.

Se pare totuși că asta s-a cam întâmplat, astfel că Ilinca Vandici a povestit pe canalul său de Youtube, într-un vlog în care le-a răspuns fanilor săi la căteva întrebări, despre copilăria sa și implicit despre sora ei mai mare, pe care a invidiat-o toată copilăria ei.

”Am stat în umbra ei toată copilăria. M-a eclipsat toată copilăria și toată copilăria mea am stat în umbra ei și am vrut să fiu ea, am vrut să fiu ca ea. Vedeam și observam absolut orice detaliu de la forma unghiilor, oja pe care o folosește, hainele cu care se îmbracă, culorile. Tocmai de aceea poate, sigur..am fost la aceeași învățătoare, am avut aceeași dirigintă, adică clar aceleași două școli și am urmat același liceu pedagogic”, a mărturisit Ilinca Vandici în vlogul postat pe canalul său de Youtube.

Cumnatul Ilincăi Vandici este colegul ei de platou

Mai mult, se pare că Ilinca Vandici are în familie chiar un coleg de la muncă. Aceasta a povestit câte ceva despre sora ei mai mare, mărturisind cu ce se ocupă aceasta și care este relația dintre ele, ajungând să spună că soțul Nataliei este colegul Ilincăi de platou. Cei doi lucrează împreună la emisiunea ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D.

”Pe sora mea o cheamă Natalia, are 37 de ani, are un bebeluș care are aproape 6 lunițe. Are un soț, care este colegul meu de la televiziune, de la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, pe care îl cheamă Alexandru. Sora mea stă foarte aproape de mine, ne vedem aproape în fiecare zi, facem tot felul de lucruri împreună și în general o sfătuiesc cu tot ceea ce înseamnă creșterea copilului și lucruri de care are nevoie sau probleme cu care se confruntă, încerc să-i dau sfaturi și să-i fac viața un pic mai ușoară”, a povestit Ilinca Vandici pe canalul său de Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: