Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici pune capăt zvonurilor despre divorțul de Andrei Neacșu. Prezentatoarea a făcut primele declarații

Ilinca Vandici pune capăt zvonurilor despre divorțul de Andrei Neacșu. Prezentatoarea a făcut primele declarații

Ilinca Vandici,despre presupusul divort

Se zvonește de ceva vreme, în lumea mondenă, că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu ar urma să divorțeze. Întrebată despre acest subiect, prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” a clarificat totul!

Ilinca Vandici pune capăt zvonurilor despre divorțul de Andrei Neacșu. Prezentatoarea a făcut primele declarații

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt căsătoriți de cinci ani. Și-au unit destinele în 2017 și tot în același an au devenit și părinții unui băiat, pe nume Zian. Deși par un cuplu solid și fericit, lumea mondenă nu este ocolită de zvonul potrivit căruia ei s-ar afla în prag de divorț. Ilinca Vandici a dat cărțile pe față despre acest subiect, într-unul dintre vlogurile sale.

Ilinca Vandici a aflat despre o astfel de speculație, în timpul căutărilor despre ea pe Google. Ulterior, pe canalul ei de youtube, prezentatoarea TV a negat. A recunoscut, de altfel, că mai există unele disensiuni la mijloc, dar ea și Andrei Neacșu discută despre problemele ce le perturbă relația, încât să le rezolve. Totodată, faptul că sunt părinți îi fac să fie și mai responsabili de felul cum decurg lucrurile în mariajul lor.

”Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că după ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil.

În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: «Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!». Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: «Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!». (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a spus Ilinca Vandici pe canalul ei de youtube.

Cum s-au cunoscut Ilinca Vandici și Andrei Neacșu

Între Ilinca Vandici și Andrei Neacșu există o diferență de 6 ani. Ea are 35 de ani, iar soțul său 29. S-au căsătorit civil în localitatea Tunari, acolo unde locuiesc și acolo unde tatăl lui Andrei Neacșu este primar. În cadrul unui interviu, Ilinca Vandici a spus că și-a cunoscut soțul prin intermediul unei persoane, care i-a făcut cunoștință cu el. Până atunci, nu știa cine este, dar mai apoi s-a lăsat cucerită de faptele sale.
”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa.Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult ca să iubeşti. Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi ca să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul (…) Andrei n-a vorbit foarte mult, el m-a luat pe sus şi a acţionat, a trecut la fapte. Nu era foarte darnic în declaraţii, el a tăcut şi a făcut. Şi fără să-mi dau seama, am ajuns o familie frumoasă”, a spus Ilinca Vandici pentru OkMagazine.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: