Redactia.ro
Home » Monden » Cum l-a prins Ilinca Vandici pe fostul iubit că a vrut s-o înșele cu Adelina Pestrițu

Cum l-a prins Ilinca Vandici pe fostul iubit că a vrut s-o înșele cu Adelina Pestrițu

GALERIE FOTO (3) Cum l-a prins Ilinca Vandici pe fostul iubit că a vrut s-o înșele cu Adelina Pestrițu

Cum l-a prins Ilinca Vandici pe fostul iubit că a vrut s-o înșele cu Adelina Pestrițu. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” se poate considera o femeie împlinită. Ilinca Vandici are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Cu toate că acum este fericită, puțini sunt cei care știu că vedeta a trecut prin greutăți pentru a ajunge unde este astăzi. Înainte, Ilinca a suferit din dragoste, având relații eșuate și dezamăgiri profunde.

Cum l-a prins Ilinca Vandici pe fostul iubit că a vrut s-o înșele cu Adelina Pestrițu

Prezentatoarea de la KanalD este considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din țară. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu și au împreună un băiețel absolut minunat. Invitată în podcast-ul lui Radu Țibulică, vedeta tv a vorbit deschis despre toate problemele pe care le-a întâmpinat pe plan sentimental, înainte de a-l cunoaște pe soțul său. Ilinca a vorbit și despre relația sa cu Ciprian Marica. Potrivit acesteia, motivul despărțirii a fost faptul că sportivul a înșelat-o. ”Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (…) Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”, a spus Vandici.

Ilinca si Cirprian Marica

Întrebată de ce se certau, Ilinca a declarat că infidelitatea lui Marica era motivul. „Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată”, a spus ea.

Ciprian Marica i-a făcut avansuri Adelinei Pestrițu și Biancăi Drăgușanu

Ilinca Vandici a povestit că fostul său iubit, Ciprian Marica a încercat să o cucerească pe Adelina Pestrițu, dar aceasta nu i-a răspuns niciodată la avansuri. Mai mult, încercarea fostului fotbalist a ajuns în presă după ce bruneta și-a pierdut telefonul. Ei bine, Adelina nu a fost singura vedetă cu care Marica a încercat să aibă o aventură.

Și Bianca Drăgușanu a primit avansuri din partea acestuia. „Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a încercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”, a mai spus vedeta tv.

Marica a incercat sa le cucereasca pe Adelina Pestritu si Bianca Dragusanu

De-a lungul timpului, Ciprian Marica a avut numeroase relații amoroase, iar una dintre acestea a fost și vedeta de televiziune Ilinca Vandici. Relația dintre aceștia a durat doi ani. Încă de pe vremea când s-au despărțit, vedeta tv a recunoscut că a fost înșelată.În prezent, fotbalistul are o relație cu Ioana Marcu, cu care are doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: