Redactia.ro
Home » TV » Ilinca Vandici face dezvăluiri despre o posibilă sarcină, după întoarcerea din Zanzibar

Ilinca Vandici face dezvăluiri despre o posibilă sarcină, după întoarcerea din Zanzibar

GALERIE FOTO (5)

Ilinca Vandici s-a întors din Zanzibar, acolo unde a mers să se relaxeze alături de soțul ei și de grupul lor de prieteni. Vedeta a făcut primele dezvăluiri în cadrul unui interviu despre o posibilă sarcină. 

Ilinca Vandici face dezvăluiri despre o posibilă sarcină, după întoarcerea din Zanzibar

Ilinca Vandici a făcut primele dezvăluiri după ce au apărut informații despre o posibilă sarcină. Vedeta de la Kanal D a declarat că își dedică tot timpul familiei sale, mai ales că viața i-a fost schimbată radical după venirea pe lume a fiului ei, Zian. Fanii s-au întrebat dacă vedeta este pregătită pentru un al doilea copil, iar răspunsul vedetei nu a ezitat să vină.

”În acest moment nu sunt pregătită și nici nu cred că voi fi vreodată, pentru încă un copil în viața mea. Vom vedea în timp”, a declarat Ilinca Vandici pentru Click!

Prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil” a devenit mămică pentru prima dată pe 23 iulie 2017, însă după naștere s-a confruntat cu depresia postnatală. Deși a primit sprijinul familiei, prezentatoarea TV și-a dat seama că stările ei se adâncesc și a constatat că are nevoie de ajutorul unui specialist. Vedeta a mărturisit, în urmă cu câteva luni, că nu vrea un al doilea copil momentan, alegerea fiind legată de depresia pe care a suferit-o în trecut.

,,Îmi e teamă să mă duc, din nou, acolo. Îmi e teamă de stările acelea, de sentimentele acelea, dar lucrez cu un terapeut, pentru că îmi dau seama că nu e în regulă. Depresia postnatală are legătură foarte mult cu modificările hormonale din corpul mamei. Eu am avut semne în ultima lună de sarcină, eram foarte obosită, nu doream să văd pe nimeni, nu doream să vorbesc. După naştere, nu conştientizezi neapărat responsabilitatea care te apasă şi nu ştii să o gestionezi. Fiinţa care a venit în viaţa ta are nevoie în permanenţă de tine şi apar tot felul de necunoscute“, a mărturisit Ilinca Vndici, în cadrul unui interviu.

 

Ilinca Vandici, între carieră și familie

Prezentatoarea de la Kanal D a declarat că reușește cu brio să mențină un echilibru între carieră și viața de familie. Vedeta a vorbit deschis și a declarat cum reușește să se împartă între carieră și rolul de mamă și de soție.

“(…). Zian e super cuminte, e un copil foarte cuminte, e un copil înțelept, înțelegător. El nu urlă, nu țipă, nu… decât dacă vrea el morțiș să facă ceva… și eu nu vreau, vreau să facă altceva. Altfel, el se joacă și singur 10 minute, dacă e cazul (…). Nu vreau să ajung în punctul în care mă duc cu el la magazin și se aruncă cu fundul de pereți și de pământ, că el vrea nu știu ce (…) Eu sunt genul de om care trăiește, simte și face tot ce se întâmplă în clipa respectivă, atunci când sunt la filmări ma dedic acolo 100% și încerc să-mi fac treaba cât pot eu de bine, sunt obosită, resimt câteodată că sunt agitată, că nu mai fac față, dar cumva reușesc să-mi iau energia și să le duc pe toate la bun sfârșit, pentru că asta este ce mi-am dorit în viața asta. Mi-am dorit această carieră, mi-am dorit o familie, mi-am dorit un copil și atunci nu vreau să spun că nu mai pot”, a mărturisit Ilinca Vandici.

Mai mult, vedeta a mărturisit că soțul i-a fost mereu aproape în perioada în care s-a confruntat cu depresia și că el a fost cel care a împins-o să facă acest pas.

,,Sunt atât de recunoscătoare că a fost lângă mine şi m-a înţeles şi am comunicat foarte mult. El a dat dovadă de maturitate, m-a îndemnat să merg la un specialist să rezolv situaţia, pentru că, de la un punct încolo, simţea că nu mă mai poate ajuta. În perioada postnatală el a fost cel care a reuşit să mă scoată din casă, să mă mai ia puţin de lângă copil ca să am o viaţă socială. A contat enorm”, a mai spus prezentatoarea TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: