Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV! Ilinca Vandici a ajuns la spital în toiul nopții! Ce a pățit prezentatoarea „Bravo, ai stil”: „Medicii îmi fac investigații”

EXCLUSIV! Ilinca Vandici a ajuns la spital în toiul nopții! Ce a pățit prezentatoarea „Bravo, ai stil”: „Medicii îmi fac investigații”

GALERIE FOTO (3) EXCLUSIV! Ilinca Vandici a ajuns la spital în toiul nopții! Ce a pățit prezentatoarea „Bravo, ai stil”: „Medicii îmi fac investigații”

Ilinca Vandici a ajuns la spital azi-noapte, iar medicii au pus-o imediat pe perfuzii! Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” a povestit în exclusivitate pentru redactia.ro ce s-a întâmplat noaptea trecută.

Ilinca Vandici a ajuns la spital în toiul nopții! Ce a pățit prezentatoarea „Bravo, ai stil”

Noaptea trecută, fanii Ilincăi Vandici s-au speriat groaznic atunci când au văzut pe story-ul vedetei imagini cu ea de la spital, purtând perfuzie! Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!” nu a dat multe detalii pe contul ei de Instagram, însă totul s-a întâmplat cu doar trei zile înainte de ziua ei de naștere.

Vedeta a făcut declarații în exclusivitate pentru redactia.ro, unde ne-a spus că se simte bine acum și că nu a rămas peste noapte la spital. Mai mult, se pare că vizita la medic în toiul nopții este legată de o criză de stomac, pentru care, frumoasa prezentatoare, face investigații.

”Sunt bine, mulțumesc foarte mult! Am o criză de stomac, încă nu știu de la ce este. Medicii îmi fac investigații. N-am descoperit încă ce este, iar acum sunt acasă”, a declarat Ilinca Vandici în exclusivitate pentru redactia.ro.

Ce cadou își dorește Ilinca Vandici de ziua ei

Mai sunt doar trei zile până la aniversarea Ilincăi Vandici, iar frumoasa prezentatoare a spus deja ce cadou își dorește și având în vedere cele întâmplate, cu siguranță soțul ei va fi mult mai dornic să o facă fericită pe aceasta.

Ilinca Vandici va împlini 35 de ani, pe 17 iunie! Vedeta nu își dorește vreo petrecere fastuoasă, ci doar o cină liniștită, în compania familiei și prietenilor de suflet. Dacă la capitolul petrecere nu este deloc pretențioasă, lucrurile stau cu totul diferit când vorbim despre cadou. Vedeta știe exact ce își dorește, iar darul vine la pachet cu un preț amețitor, asta pentru că a dat deja „comanda” de un autoturism în valoare de 100.000 de euro.

”O mașină nouă. Mai mare. Uite crește copilul, când plecăm în vacanțe trebuie să avem un portbagaj mai mare ca să avem loc de bagaje și atunci atunci o mașină mai mare ar fi super potrivită. Eu să am mașina mai mare, cumpărată bineînțeles de Andrei. El știe deja. Lăsând gluma la o parte eu am fost mereu super independentă financiar, sunt o fire super muncitoare, am tot ce am nevoie pentru mine și pentru copilul meu, în urma muncii pe care o depun, însă sunt anumite, hai să le numim aspecte, în care un bărbat trebuie să-și arate masculinitatea. Unul dintre ele fiind acesta. Asta am învățat de-a lungul timpului, că un bărbat trebuie lăsat să facă aceste cadouri soției lui. Așa simte că a pus umărul la treabă și a avut impact asupra fericirii ei. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce am nevoie, el nu se mai simte bărbat”, a povestit amuzată Ilinca Vandici pentru EVZ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: