Redactia.ro
Home » TV » Cu ce se ocupa Ilinca Vandici înainte de a fi faimoasă. Cum a ajuns să aibă un milion de euro

Cu ce se ocupa Ilinca Vandici înainte de a fi faimoasă. Cum a ajuns să aibă un milion de euro

Cu ce se ocupa Ilinca Vandici înainte de a fi faimoasă

Ilinca Vandici are o carieră în televiziune de peste 15 ani, ea fiind extrem de cunoscută. Însă, puțini știu cum ce se ocupa ea înainte de a fi faimoasă.

Cu ce se ocupa Ilinca Vandici înainte de faimă

Înainte de a fi faimoasă, Ilinca Vandici învăța și îi ajuta pe părinții ei cu muncile câmpului. Nu se sfia de la culesul de legume și nici de la sapă, dar nici când a ajuns în fața prompterului nu a făcut asta.

„Îmi aduc aminte de tata, îmi zicea, închide televizorul, pune mâna citeste o carte, trebuue să ai media zece. Ce, o să îți dea ție televizorul de mâncat? Uite unde ne-a adus viaţa”, a spus vedeta în cadrul podcastului lui Radu Tibulcă.

„Ilinca Vandici a lucrat pământul la țară până când când am venit la București. Eram la sapă de porumb, puneam cartofi, scoteam cartofi, culegeam prunele, fânul. Făceam totul în familie. Lucurile astea mi-au prins bine”, a mai spus ea.

De la fata de la țară la model

Un concurs de miss a fost cel care i-a schimbat viața Ilincăi Vandici.

„M-am simțit întotdeauna mai mică, mai proastă, mai urâtă decât sora mea. Au venit în liceu niște scouteri de la o agenție de modele. Se făcea un concurs de miss. I-am zis lui tata, mi-a zis „Ce să cauți tu acolo?” nu cred că poți să câștigi tu. Am ținut prima oară în viața mea dietă”, a spus Ilinca Vandici.

Totuși, o veste cruntă a venit chiar înainte de a participa: tatăl el a primit un diagnostic crunt, cel de cancer.

„Cu o zi înainte de concurs, ajunge tata în spital, suspect de cancer. Pentru mine a fost un șoc, tata era totul în viață. Mai departe de ideal masculin, mai mult. Și am zis că nu mă mai duc la concurs și tata îmi spune: Te duci și câștigi concursul ăsta pentru mine. De atât aveam nevoie pentru tot ce am făcut în viața mea până acum. Îmi răsună asta îmi minte de fiecare dată când fac ceva”, a declarat Ilinca Vandici.

După aceea, ea s-a mutat la București, a fost recrutată de o agenție de modele și așa a ajuns să dea o probă pentru B1. „Împărțeam pliante la Unirii de la agenția de modele. M-am înscris la un concurs. Au făcut special pentru mine, un premiu din partea presei, să merg la B1. A treia oară când m-am dus a venit o doamnă și m-a întrebat dacă nu vreau să dau o probă”, a mai spus aceasta.

„Timp de patru luni am făcut dicție, frazare, respirație, postură, citire prompter, compus de texte. Patru luni de zile zi de zi. Apoi am luat proba. Am stat doi ani la B1, apoi am ajuns la Kanal D”, a spus Ilinca Vandici.

Acum, ea spune că are aproape un milion de euro strânși din munca sa din TV.

„Aproape am făcut milionul de euro cu ce am agonisit din TV. Real, nu câștig câți bani aș merita să câștig”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: