Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici, mărturisiri emoționante despre decesul tatălui ei: ”Îl simt aproape”

Ilinca Vandici, mărturisiri emoționante despre decesul tatălui ei: ”Îl simt aproape”

llinca Vandici a făcut destăinuiri emoționante despre tatăl ei decedat. Vedeta de la Kanal D îi simte lipsa și spune că are o conexiune cu el, chiar dacă este plecat în lumea de dincolo.

Ilinca Vandici, mărturisiri emoționante despre decesul tatălui ei: ”Îl simt aproape”

Ilinca Vandici este sigură că tatăl ei o veghează și o ajută, chiar dacă a murit. Prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil!„ a intrat în depresie timp de 5 luni, după pierderea părintelui său. Iată ce mărturisiri emoționante a făcut vedeta!

”Cu siguranță îl simt aproape! Dar pentru a reuși să le simți prezența, trebuie să crezi în asta și să le păstrezi mereu amintirea vie! Eu așa fac și sunt sigură că mă veghează și mă ajută, atunci când am nevoie, prin semne, vise, oameni, situații… Simt că tatăl meu este mereu lângă mine, lângă noi… ”, a spus Ilinca Vandici pentru Viva.ro

Ilinca Vandici: ”S-a dărămat stâlpul pe care îl ştiam şi îmi dădea siguranţă„

Pentru că a intrat în depresie după moartea tatălui, Ilinca Vandici a mers la psiholohg. Doar așa și-a mai putut alina durerea.

”Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia. Tata era bolnav de 5 ani de zile. Am intrat într-o depresie cruntă după 5 luni de zile, apoi mi-am deschis un pic sufletul. Am rezolvat-o la psiholog. Am reuşit să găsesc durerea care m-a măcinat atunci, abandonul pe care le-am simţit, teama şi frica. Tata se ocupa de absolut tot, de contratcte, de bani, atunci s-a dărămat stâlpul pe care îl ştiam şi îmi dădea siguranţă”, a mărturisit Ilinca Vandici pentru Viva.ro.

Totodată, Ilinca Vandici a mai mărturisit că a avut o relație specială cu cel care a crescut-o. Are multe amintiri frumoase cu el.

„De tata am fost foarte apropiată… Se spune că fetele au o relație specială cu tații, așa a fost și în cazul meu! A fost raza mea de lumină, speranță, bunătate, verticalitate, exemplul de bărbat, soț, tată perfect.Îmi este greu să desprind o singură imagine, amintire despre tata, pentru că toate fac parte dintr-un carusel atât de frumos!”,  a mai precizat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: