Redactia.ro
Home » Stil de viață » Imagine virală cu un bătrân! Îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână, aștepta nedumerit pe o bancă

Imagine virală cu un bătrân! Îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână, aștepta nedumerit pe o bancă

GALERIE FOTO (4) Batran pe o banca

Un bătrân din Bacău a devenit viral în mediul online. El a fost fost surprins de mai mulți trecători în timp ce stătea pe o bancă, îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână. Se uita într-o anumită direcție, semn că aștepta o persoană. Totodată, având în vedere pandemia, bărbatul a asortat și o mască de protecție vestimentației sale. Pentru că au fost încântați de ceea ce au văzut, oamenii l-au postat pe bătrân pe rețelele de socializare. 

Imagine virală cu un bătrân! Îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mână, aștepta nedumerit pe o bancă

Îmbrăcat elegant, cu o pălărie pe cap, mască de protecție și cu un buchet de flori în mână, așa a fost surprins un bătrân, pe o bancă, din centrul Bacăului. Se uita într-o anumită direcție, semn că aștepta pe cineva. Mai mulți trecători prin zonă l-au observat și l-au postat, ulterior, pe rețelele de socializare. Reacțiile de apreciere ale oamenilor nu au întârziat să apară.

Internaut: ”Mulțumim pentru lecția oferită”

”Minunat si placuta imagine in totalitate ! Demn de urmat !/Una dintre cele mai bune reclame la telefonia mobilă… Respect…!!!!/De luat cum exemplu!!/Dragostea nu are varsta! Bravo/Minunat. Respect/Are masca, nu deranjeaza pe nimeni…in plus, are un buchet de flori pentru cineva drag! Respect! 💗/Ce frumos ! 😍/ Ce frumos !!! Cît de cuminte pare , toată atitudinea denotă un mare bun simț .Să fiți sănătos dragă domnule si multumim pentru lecția oferită ! Drăguțul de el…își așteaptă soția. Un exemplu demn de urmat 👏🏻Frumos, adorabil dar, păcat că își distruge sănătate cu o mască creata pentru îngrijirea omenirii, o noua forma de sclavagism !”, sunt o parte dintre reacțiile oamenilor de pe un grup de facebook.

Nu se știe pe cine aștepta bătrânul din imagine, dar cu siguranță a oferit o lecție pentru mulți tineri și persoane mai în vârstă. Drept dovadă, peste două mii de oameni au apăsat pe butonul de like.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: