Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O tânără a vrut să ajute o bătrână și a rămas șocată de reacția femeii. Întâmplarea a devenit virală

O tânără a vrut să ajute o bătrână și a rămas șocată de reacția femeii. Întâmplarea a devenit virală

O tânără a vrut să ajute o bătrână și a rămas șocată de reacția femeii. Este vorba despre o tânără pe nume Elena, care locuiește în Berceni și a avut parte de o întâmplare memorabilă, în timp ce se afla la cumpărături. Ea s-a oferit să îi cumpere mai mult parizer unei bătrâne, care i-a dat un răspuns uimitor. Elena l-a dezvăluit pe rețelele de socializare, iar povestea a devenit virală. 

O tânără a vrut să ajute o bătrână și a rămas șocată de reacția femeii

O tânără a vrut să ajute o bătrână și a rămas șocată de reacția femeii. Elena, o tânără care locuiește în Berceni, în Capitală, a mers luni seară, la cumpărături, într-un supermarket și credea că este martora unei situații emoționante. Impresionată de faptul că o bătrână a cerut câteva felii subțiri de parizer, Elena s-a oferit să facă o faptă bună. I-a spus vânzătoarei să-i dea acesteia mai multe felii. Dar, ceea ce a urmat este de-a dreptul amuzant, informează cancan.ro

Elena a relatat întâmplarea pe Facebook, iar povestea a devenit virală și care poate va determina alte persoane să analizeze mai bine situațiie care li se ivesc în cale. După ce tânăra i-a spus vânzătoarei să-i taie mai multe felii de parizer bătrânei, femeia i-a mulțumit amabil și a precizat că ”pisica ei mănâncă doar proaspăt.”

„Nebunie la cumparaturi pe seara intr-un magazin, la vitrina de mezeluri coada mare si-n fata mea o batranica ii spune doamnei vanzatoare cu vocea tremuranda ,,3 feliute de parizer de pui,taiate cel mai subtire va rog” miloasa din fire ii adaug eu ,,puneti 500gr platesc eu” batrana m-a privit spunand ,,multumesc dar pisica mea mananca doar proaspat”. Am crezut ca lesin” a fost mesajul postat de Elena, tânăra din Berceni care a vrut să facă o faptă bună.

Povestea a devenit virală

Mii de internauți s-au amuzat pe seama acestui subiect și l-au distribuit mai departe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: