Redactia.ro
Home » Sport » Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături! Și-a umplut o sacoșă de rafie și a cărat-o pe umăr

Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături! Și-a umplut o sacoșă de rafie și a cărat-o pe umăr

GALERIE FOTO (5) Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături! Și-a umplut o sacoșă de rafie și a cărat-o pe umăr

Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături! Cea mai mare jucătoare de tenis din România s-a comportat ca un om ”de rând”, în ciuda averii sale. 

Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Campioana de la Wimbledon și Roland Garros a fost surprinsă vineri la sesiune de shopping în Mall Băneasa, în timp ce căra o sacoșă mare de rafie, pe umăr.

Potrivit paparazzilor cancan.ro, campioana a luat toate magazinele din mall la rând și nu i-a scăpat nimic, comportându-se ca un om ”de rând” deși averea ei este estimată la 47 de milioane de euro. Simona Halep a fost îmbrăcată lejer, fără să atragată atenția prin ținută, cu o coafură simplă și cu mască de protecție. Fiind mereu o prezență modestă și mereu cu bun simț, Simona a reușit să treacă neobservată pe holurile centrului comercial.

Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături! Ultimul magazin în care a intrat a fost unul cu articole sportive, de unde a cumpărat două tricouri pentru ea și o gecuță roz, probabil pentru nepoțica ei. Imediat după ce a achitat, la fel de discretă, marea sportivă s-a îndreptat spre parcare, s-a urcat la volanul mașinii sale și a pornit către casă.

Ce loc ocupă în lista celor mai bogați români

Simona Halep se află pe locul 1 în clasamentul mondial al tenisului. Până acum a reușit să strângă o avere uriașă, atât din premiile câştigate la turneele la care a participat, cât şi din contractele de sponsorizare şi publicitate. Potrivit Top 300 Capital, campioana de la Wimbledon și Roland Garros, în vârstă de 29 de ani, ar avea o avere de cel puțin 35 de milioane de euro din tenis, la care se adaugă alte 12 milioane de euro din contractele de publicitate pe care le-a avut de-a lungul anilor. 

Astfel, Simona Halep are în total o avere de 47 de milioane de euro, mai mare cu 10 milioane decât anul trecut. Câștigurile campioanei noastre sunt din sport și imobiliare, locul ocupat în clasamentul bogaților fiind 140. Printre companiile cu care Simona are sau a avut contracte de sponsorizare se numără Nike, Adidas, Banca Transilvania, Wilson, Dedeman, Dorna, Mercedes, Rexona sau Hublot.

Cum a fost surprinsă Simona Halep la cumpărături! În urmă cu trei ani, într-un interviu acordat GSP, fostul antrenor al campioanei, Corneliu Idu, cel care a decedat de curând de COVID-19, a povestit cum a ajutat-o pe Simona Halep în perioada junioratului.

„A venit la mine la club cu antrenorul ei, Bogdan Pândichi, când avea vreo 14 ani. Juca, parcă, la Școala Sportivă și era deja cea mai bună jucătoare din țară la vârsta ei. O văzusem de multe ori pe la turnee, mai ales că organizam și noi, la Tenis Club IDU, unele, de nivel foarte înalt. Ştiam că are mari perspective. Pândichi a venit să-mi spună că fata ar avea nevoie de sprijin financiar şi să mă întrebe dacă vreau s-o ajut.

M-a pus într-o situație destul de delicată, fiindcă a venit la discuţie împreună cu ea. Nu eram pregătit să-mi asum o asemenea responsabilitate, dar până la urmă am fost de acord să o ajut. I-am spus Simonei că, din acel moment, nu va avea nicio grijă, că am să-i asigur toate resursele financiare de pregătire şi de participare la toate marile turnee internaţionale. Îmi aduc aminte, Simona era extrem de timidă, dar mustea de ambiţie. Aşa a început ea la noi, împreună cu antrenorul ei, Pândichi”, a declarat Corneliu Idu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: