Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep în centrul unui scandal înainte de Australian Open

Simona Halep în centrul unui scandal înainte de Australian Open

simona halep, Adelaide carantina, Australian Open,

Mai mulți jucători de tenis sunt revoltați după ce unii participanți la Australian Open, printre care și Simona Halep nu vor sta în carantină la Melbourne.

Simona Halep, Rafa Nadal, Novak Djokovic, Dominic Thiem, Naomi Osaka sau Serena Williams sunt câțiva dintre cei care nu vor sta în carantină la Melbourne. Toți vor juca la turneul demonstrativ de la Adelaide, care va începe pe 29 ianuarie, A Day at the Drive. În aceste condiții, jucătorii vor sta în carantină la Adelaide, dar condițiile de aici nu sunt atât de drastice ca cele impuse de organizatorii de la Australian Open, unde jucătorii pot sta afară din camere doar 5 ore pe zi. În aceste condiții, jucătorii care nu participă la turneul demonstrativ s-au revoltat și îi acuză pe australieni de discriminare. Printre cei supărați este și Jeremy Chardy

”Toți am fost surprinși când am auzit asta în privința celor care fac parte din top! Este foarte ciudat, ca să fiu elegant. Ei vor avea posibilitatea să meargă la sala de forță, să se antreneze la hotel, să-și facă exercițiile în mod normal. Toți vor putea ieși, vor putea chiar să trăiască normal. Au oricum o mulțime de privilegii. Dacă vor putea face mai mult decât noi, cei carantinați la Melbourne, deja nu se mai poate vorbi despre aceeași pregătire. E foarte ciudat pentru un sport unde toți ar trebui să avem șanse egale. Sunt curios ce s-ar fi întâmplat cu Federer dacă ar fi venit”, a spus Jeremy Chardy în cotidianul L’Equipe.

Simona Halep se pregătește în România

Simona Halep a început deja pregătirea în România. De altfel, la începutul anului le-a făcut fanilor o surpriză și a transmis pe pagina sa de facebook un antrenament live. Românca, locul 2 în WTA a vorbit în mai multe rânduri despre perioada de 14 zile impusă de organizatorii turneului de Grand Slam.

”Din punct de vedere mental va fi greu, dar simt că experiențele din 2020 m-au ajutat, știu la ce să mă aștept. E foarte bine că putem ieși din hotel câte cinci ore pe zi, pentru antrenamente. Sunt mai puțin stresată știind că merg în Australia, pentru că acolo a fost gestionată foarte bine pandemia. Știu că odată încheiată carantina, voi fi liberă.”, a spus Simona Halep.

La mijlocul lunii ianuarie, Halep va pleca în Australia. Va juca și la turneul de categorie WTA 500, de la Melbourne. Sportiva spune că în această pauză competițională a avut timp la dispoziție să se antreneze foarte mult. În 2020, constănțeanca a câștigat 3 titluri la, Dubai, Roma și Praga, și a încheiat anul pe locul 2 în clasamentul mondial. Ultimul meci oficial disputat de româncă a avut loc pe 4 octombrie, în optimile Roland Garros.

”Am muncit mult fizic. Trebuie să am grijă de corpul meu acum mai mult decât oricând, așa că am făcut multe exerciții de forță și pentru viteză. De la începutul lunii decembrie, am accelerat pasul cu pregătirea.”, a mai spus Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: