Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a petrecut Revelionul acasă, pentru prima dată în 15 ani

Simona Halep a petrecut Revelionul acasă, pentru prima dată în 15 ani

simona halep, Adelaide carantina, Australian Open,

Pandemia de coronavirus a adus schimbări în 2020 pentru toată lumea. La fel este și în cazul Simonei Halep. De 15 ani, jucătoarea de tenis nu a mai petrecut noaptea dintre ani acasă.

Simona Halep a profitat din plin de zilele libere de la finalul anului. A mers acasă la Constanța pentru a fi alături de cei dragi. Niciodată de 15 ani, jucătoarea de tenis nu a mai fost de 1 ianuarie acasă. De regulă la această dată, jucătoarea care ocupă locul 2 în clasamentul WTA era în China sau în Australia pentru a se antrena pentru Australian Open. Anul acesta Simona Halep va pleca la Melbourne la mijlocul lunii ianuarie.

“Nice to see you 2021
După 15 ani din nou acasa de 1 Ianuarie…”, este postarea Simonei Halep.

Halep, pregătită pentru Australian Open

Jucătoarea de 29 de ani a anunțat că nu mai merge la Adu Dhabi, așa cum era planificat. Va merge direct în Australia, pentru primul turneu de Grand Slam al anului. Pentru a se pregăti, va juca un turneu de nivel WTA 500. Va pleca din România la jumătatea lunii ianuarie, pentru că este obligată să stea două săptămâni în carantină în Australia. Pentru anul acesta organizatorii turneului au impus restricții foarte clare. Toți participanții la turneu, dar și persoanele din staff stau în carantină. În acest timp vor face mai multe teste pentru coronavirus. În perioada celor două săptămâni jucătorii pot sta doar 5 ore afară, timp în care se pot antrena, pot face tratamente sau pot merge la sală. În rest tot timpul trebuie să îl petreacă în cameră.

„O restricție când o ai, e greu de acceptat și de suportat. Pentru că știi că nu ai voie să ieși, trebuie să stai în cameră. Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la turneele de anul acesta. Camera ți se pare mai mică, parcă n-ai aer. Îți dorești tot timpul să aerisești camera cu aer proaspăt, nu doar cu aer condiționat. Sunt condiții grele, dar nu trebuie să ne plângem, avem hotel de 4-5 stele”, a spus Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Australian Open ar fi trebuit să se joace în perioada 18-31 ianuarie. A fost mutată pe 8 februarie, din cauza pandemiei de coronavirus. Premiile totale acordate în 2021 de australieni vor fi în valoare de 71 de milioane de dolari australieni. Anul trecut titlul a fost câștigat de Novak Djokovic, la masculin, respectiv Sofia Kenin la feminin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: