Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a decis! Își face vaccinul anti COVID-19

Simona Halep a decis! Își face vaccinul anti COVID-19

simona halep, Australian Open, scandal monstru, naomi osaka, Novak Djokovici

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a avut coronavirus la finalul lunii octombrie. Acum, după ce a apărut vaccinul împotriva bolii, Simona Halep spune că vrea să-l facă atunci când va fi posibil.

Cei mai mulți sportivi au declarat că vor să facă vaccinul anti COVID-19. Sunt însă câțiva care nu sunt deocamdată convinși de eficiența acestuia. Simona Halep se numără printre cei care doresc să se vaccineze, mai ales după ce anul trecut a avut coronavirus.

„Sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie. Eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă.”, a explicat Simona Halep pentru Știrile Pro TV.

Procesul de vaccinare în România cuprinde în acest moment trei etape. În prima etapă sunt vaccinate persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social. Apoi vor beneficia de vaccin cei cu grad de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii esențiale. Abia apoi se vor putea vaccina toate persoanele care doresc.

Antrenament transmis live

Simona Halep a decis să le facă o bucurie fanilor săi. Așa că a transmis live pe pagina sa de facebook primul antrenament din acest an.
Simonei i s-a alăturat Sergiu Celebidachi (20 de ani), cu care aceasta a schimbat mai multe lovituri. La finalul antrenamentului, Simona i-a mulțumit pe contul de Instagram:

„Sergiu, mulțumiri imense pentru sesiunile de antrenament pe care le-am avut în această perioadă, este întotdeauna o plăcere să ne antrenăm împreună”.

Românca se pregătește intens pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. La jumătatea acestei luni, românca va pleca la Melbourne unde este obligată să stea în carantină două săptămâni. Organizatorii au impus mai multe restricții pentru ca toți sportivii să fie în siguranță. În cele două săptămâni atât jucătorii cât și persoanele care îi însoțesc vor face mai multe teste pentru COVID – 19. În plus aceștia au voie să-și părăsească camerele doar 5 ore pe zi, pentru antrenamente, tratamente și masă.
În 2020, românca a ajuns până în semifinalele turneului Australian, unde a fost învinsă de Garbine Muguruza. Cea mai bună performanță a Simonei Halep la turneul de la Melbourne a fost semifinala jucată în 2018. Atunci a pierdut în fața Carolinei Wozniacki, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6.
Australian Open ar fi trebuit să se dispute în luna ianuarie, dar organizatorii au decis să schimbe data, din cauza pandemiei de coronavirus. Primul turneu de Grand Slam al anului 2021, se va desfășura între 8 și 21 februarie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: