Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a vorbit despre restricțiile de la Australian Open

Simona Halep a vorbit despre restricțiile de la Australian Open

simona halep, Australian Open, scandal monstru, naomi osaka, Novak Djokovici

Simona Halep va participa la primul turneu de Grand Slam al anului de la Australian Open. Din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii au impus o serie de restricții foarte stricte.

Toți jucătorii de tenis care vor participa la Australian Open sunt obligați să ajungă la Melbourne la jumătatea lunii ianuarie. Sunt obligați să stea două săptămâni în carantină. În această perioadă au voie să iasă din camera de hotel doar 5 ore pe zi, pentru antrenamente, tratamente, recuperare și pentru a mânca. De asemenea în această perioadă vor face mai multe teste pentru COVID – 19. Abia după cele 2 săptămâni și doar dacă sunt sănătoși, tenismenii vor putea circula liberi. Simona Halep, locul 2 WTA a vorbit despre turneul din Australia.

„O restricție când o ai, e greu de acceptat și de suportat. Pentru că știi că nu ai voie să ieși, trebuie să stai în cameră. Nu e ușor. Nu a fost ușor nici la turneele de anul acesta. Camera ți se pare mai mică, parcă n-ai aer. Îți dorești tot timpul să aerisești camera cu aer proaspăt, nu doar cu aer condiționat. Sunt condiții grele, dar nu trebuie să ne plângem, avem hotel de 4-5 stele”, a spus Simona Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Anul acesta Halep a câștigat trei turnee, Dubai, Roma și Praga. A participat și la Roland Garros, dar a fost eliminată în optimile de finală. La Australian Open a ieșit în semifinale. În 2020 a câștigat 23 de meciuri și a pierdut doar 3. Sabalenka, Muguruza și Swiatek sunt cele trei jucătoare care au învins-o.

„Ce pot să iau bun au fost două lucruri: că am stat mai mult acasă, alături de familie și prieteni. Al doilea e că am câștigat două titluri. Unul dintre cele mai importante e titlul de la Roma, pe care mi-l doream foarte mult. Îmi pusesem o presiune foarte mare pentru că nu-l câștigasem încă. Odată ce l-am câștigat, mă simt împlinită că am acel trofeu frumos de la Roma”, a mai spus Halep.

12 românce merg în Australia

Chiar dacă au fost impuse o grămadă de restricții, 12 jucătoare din România au anunțat că vor merge la primul turneu de Grand Slam al anului. Pe tabloul principal sunt înscrise cinci românce. Simona Halep (numărul 2 WTA), Patricia Ţig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) şi Ana Bogdan (92 WTA). În calificări vor mai juca Irina Bara (119 WTA), Mihaela Buzărnescu (137 WTA), Monica Niculescu (144 WTA), Gabriela Ruse (159 WTA), Jaqueline Cristian (168 WTA), Laura Paar (193 WTA) și Gabriela Talabă (205 WTA).
Competiția ar fi trebuit să se dispute în perioada 18-31 ianuarie, dar a fost mutată pe 8 februarie. Premiile totale acordate în 2021 de australieni vor fi în valoare de 71 de milioane de dolari australieni. Anul trecut titlul a fost câștigat de Novak Djokovic, la masculin, respectiv Sofia Kenin la feminin.

Cum arată casa de lux în care Simona Halep se va muta cu iubitul. Surpriză: cine supraveghează lucrările

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, ar fi decis să părăsească Complexul Stejarii, unde locuieşte de aproape opt ani şi unde are toate condiţiile, inclusiv pentru antrenament și pentru recuperare sportivă. Jucătoarea de tenis vrea să se mute, în viitorul apropiat, cu iubitul ei, Toni Iuruc, în vârstă de 41 de ani.

Toni Iuruc nu lasă nimic la voia întâmplării. Iubitul Simonei Halep merge aproape zilnic pe şantier, ca să se asigure că lucrările decurg conform așteptărilor pe care el și jucătoarea de tenis le au. Vila ar mai aștepta doar să fie mobilată după gustul lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: