Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep și Monica Bârlădeanu, ședință foto inedită

Simona Halep și Monica Bârlădeanu, ședință foto inedită

GALERIE FOTO (4) simona halep, primul meci în 2021, Australian Open,

Simona Halep și Monica Bârlădeanu au participat la o ședință foto cu totul inedită. Pozele au fost făcute de unul dintre sponsorii jucătoarei de tenis și vor apărea într-un catalog.

Firma Avon a realizat o super ședință foto cu Monica Bârlădeanu și Simona Halep. Actrița a postat câteva poze din culise pe contul său de Instastory. Acestea sunt atât de la pregătire cât și din timpul ședinței. Catalogul va fi lansat în curând. Halep este și imaginea parfumului ”Her Story”, care a fost lansat de 8 Martie. Colaborarea dintre constănțeancă și firma producătoare de cosmetice a început în 2020. Câștigătoarea de la Wimbledon și Roland Garros are 9 sponsori. Avon, Nike, Wilson, Hublot, Mercedes-Benz România, Rexona, Dorna, Dedeman și Banca Transilvania. Acest lucru o ajută să-și rotunjească considerabil veniturile. Potrivit celor de la Forbes, doar de la sponsori primește annual în jur de 4 milioane de dolari.

Halep a ratat titlul de cea mai bună jucătoare

Simona Halep a fost nominalizată pentru cea mai bună jucătoare a anului. Sofia Kenin, Victoria Azarenka, Naomi Osaka, Aryna Sabalenka şi Iga Swiatek au fost celelalte jucătoare nominalizate. Cea care a câștigat a fost Sofia Kenin în vârstă de 22 de ani, cea care a câștigat titlul la Australian Open, a jucat finala la Roland Garros și s-a impus la turneul de la Lyon. Sportiva din Statele Unite a câștigat doar din tenis în 2020 peste 4 milioane de dolari.
Simona Halep a luat însă un alt premiul, pentru cel mai spectaculos meci al anului. Românca a luat în acest sezon trei titluri la Dubai, Roma și Praga. Meciul jucat la Dubai în compania Elenei Rybakina a fost meciul cel mai spectaculos al anului. Halep a câștigat în trei seturi 3-6, 6-3, 7-6(5). Celelalte meciuri nominalizate au fost:

Lexington: Serena Williams vs Venus Williams, 3-6, 6-3, 6-4
Cincinnat: Naomi Osaka vs Anett Kontaveit, 4-6, 6-2, 7-5
Ostrava: Aryna Sabalenka vs Cori Gauff, 1-6, 7-5, 7-6(2)

În acest an, Halep a disputat 26 de meciuri oficiale, dintre acestea câștigând 23. Au învins-o: Aryna Sabalenka (sferturi, Adelaide), Garbine Muguruza (semifinale, Australian Open) și Iga Swiatek (optimi, Roland Garros).

Halep despre anul 2020

„2020… ce să spun? A fost unul dintre cei mai provocatori ani din viața noastră. Când nu am mai putut juca tenis, am făcut un pas înapoi și mi-am dat seama cât de recunoscătoare eram să pot practica sportul pe care îl iubesc. Am fost mândră să revin după pauză și să câștig 2 titluri, să am o serie de 17 victorii și să termin în top 4 pentru al 7-lea an consecutiv. Vreau să mulțumesc echipei mele pentru toată munca depusă și pentru sacrificiile pe care le-a făcut anul acesta. Nu a fost ușor, dar cu toții am învățat multe. Adevărații supereroi ai acestui an sunt însă angajații din domeniul sănătății care luptă pentru noi în fiecare zi”, a scris Halep pe Facebook.

Acum Simona Halep se pregătește pentru primul turneu de Grand Slam al anului 2021, Australian Open. Deși organizatorii au anunțat condiții drastice de participare. constănțeanca a decis să meargă în Australia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: