Redactia.ro
Home » Stil de viață » Imaginea care va face să curgă râuri de lacrimi! Cum au fost surprinși doi soți bătrâni, într-un supermarket: „Au cumpărat doar o pulpă…”

Imaginea care va face să curgă râuri de lacrimi! Cum au fost surprinși doi soți bătrâni, într-un supermarket: „Au cumpărat doar o pulpă…”

GALERIE FOTO (2)

Imaginea face să curgă râuri de lacrimi printre internauți! Iată cum au fost surprinși doi soți bătrâni, într-un supermarket, în timp ce se aflau la cumpărăturile de zi cu zi.

Mesajul unei tinere a devenit viral, după ce fata a povestit pe Internet cum i-a surprins pe doi soți într-un supermarket, în timp ce se aflau la cumpărăturile de zi cu zi.

Imaginea va face să curgă râuri de lacrimi! Cum au fost surprinși doi soți, într-un supermarket

O sesiune de shopping este pentru mulți dintre noi un prilej de relaxare. De cele mai multe ori, facem cumpărături și când nu avem de ce. Iar alimentele în plus sfârșesc la gunoi, în cele mai multe cazuri. Facem asta fără regret, fără să realizăm risipa, fără să ne gândim la câți duc lipsa acelor produse care nu ne mai sunt de folos.

Acest lucru pare că l-a realizat și o tânără care a surprins doi soți într-un supermarket. Povestea lor a impresionat-o până la lacrimi pe fată, care s-a oferit să le dea o mână de ajutor celor doi fără să stea nicio clipă pe gânduri.

Imaginea sfâșietoare a făcut-o pe tănără să le povestească prietenilor de pe Internet întâlnirea cu cei doi soți în vârstă, care cărau prin supermarket un coșul de cumpărături mai mult gol.

Imaginea cu doi bătrâni într-un supermarket: „Au început să plângă și ei, și vânzătoarele”

„Acești doi bătrâni, mi-au rupt sufletul, erau într-un supermarket, și-au cumpărat doar o pulpă de pui, și, bărbatul îi spunea soției, încet, ca să nu îi audă cineva, lasă, tu o să mănânci partea aia mai cu carne, mie să îmi dai partea aia cu os și mult sos, dar să o gătești Duminică, nu mâine…! Aveau doar 10 lei toți banii, credeau că trebuie să plătească la raoinul de cărnuri.”, a povestit tânăra impresionată până la lacrimi de povestea celor doi bătrâni.

Cum au fost ajutați cei doi soți bătrâni din supermarket

Însă ajutorul vine mereu de unde nimeni nu se așteaptă! Tânăra care i-a surprins pe soți a ținut să le ofere un mic sprijin. Fata s-a oferit să le dea niște bani în plus pentru a nu mai avea grija cumpărăturilor de mâine.

 

“M-am dus lângă ei, le-am pus câțiva bani în palmă, le era jenă să îi primească, i-am rugat să își cumpere mâncare…, au început să plângă și ei și vânzătoarele…, și-au mai cumpărat 10 pulpe de pui și cârnați afumați, vorbeau între ei că nu au mai mâncat cârnați din aceia, de foarte mulți ani,…, se uitau la mine ca la un miracol, spunându-mi că așa ceva nu li s-a întâmplat vreodată, și, că, Dumnezeu m-a adus acolo lângă ei, pentru că s-au culcat plângând de foame, iar când s-au trezit, s-au rugat plângând și au zis, Doamne, nu ne lăsa să murim de foame!”, a mai povestit tânără impresionată de cei doi soți din supermarket.

 

Tânăra a mărturisit și că și-a dorit să le fie cunoscută povestea de cât mai multă lume pentru a conștientiza care este, de fapt, realitatea dură a zilelor în care trăim și pe care mulți nu o văd.

 

„I-am mângâiat pe umeri, i-aș fi îmbrățișat tare, mi-aș fi lipit capul de obrajii lor uzi de lacrimi…, dar, nu este voie…, i-am rugat să le fac o poză, ca să o arăt prietenilor mei buni și dragi…, au fost de acord, apoi, bărbatul, se uita la Petre și îi zicea, domnule, dacă doamna ne făcea poza mai devreme, aveam coșul gol…, și plângeau dragii de ei…! Nu mai am cuvinte…, doar mă întreb, de ce trebuie să fie această suferință pe pământ?”, a fost întrebarea dureroasă de final a tinerei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: