Redactia.ro
Home » Monden » Imaginea momentului! Antonia, alături de Tzancă Uraganu. Oare ce le pregătesc cei doi artiști fanilor

Imaginea momentului! Antonia, alături de Tzancă Uraganu. Oare ce le pregătesc cei doi artiști fanilor

GALERIE FOTO (2) Imaginea momentului! Antonia, alături de Tzancă Uraganu

De la un tip, genurile muzicale din România nu se mai discută, astfel că acestea s-au amestecat și au produs un nou gen muzical. Așadar, nimeni nu mai este uimit când este lansată o colaborare între artiști cu genuri total diferite. Ei bine, o imagine a uimit totuși internauții. Antonia și Alex Velea, au fost surprinși alături de Tzanca Uraganu.

Imaginea momentului! Antonia, alături de Tzancă Uraganu. Oare ce le pregătesc cei doi artiști fanilor

Lino Golden și Jador au fost primii care au dat startul unui nou gen de muzică în România. Cu toate că nici ei nu se așteptau ca această colaborare să aibă un succes imens. Ulterior, Ruby a colaborat cu Florin Salam, What’s Up are o melodie cu Bogdan de la Ploiești, iar Alex Velea a scos o piesă cu Tzanca Uraganu. Astfel cam toate colaborările menționate mai sus au avut succes, iar părerile fanilor au fost împărțite de fiecare dată. Unii au apreciat piesele, alții au fost împotrivă, în timp ce alții au fost uimiți de prestația maneliștilor în muzica ușoară.

Tzancă Uraganu alături de Antonia

Colaborarea lui Tzancă Uraganu cu Alex Velea deja nu a mai fost o surpriză. După ce au terminat filmările pentru videoclip, Tzanca a făcut o poză cu Alex, dar și cu Antonia, pe care a postat-o pe Instagram.

Evident, imaginea a strâns în scurt timp mii de like-uri și zeci de comentarii, internauții având păreri împărțite. De asemenea, unii dintre ei se așteaptă la o colaborare între el și Antonia. Momentan nu se știe dacă Tzancă Uraganu va scoate o piesă cu Antonia, dar nu vom fi surprinși. „Ar fi tare dacă ați face și o colaborare! Cum a făcut Jador cu Lino”, „Frumos din partea lui Tzancă că întinde mâna unora care au ajuns la fundul sacului și ar face orice pentru niște firimituri”, „Noaptea, golanii nu fac nani, nani… ei fac combinații”, „Velea manelist era dintotdeauna, dar abia acum și-a dat seama” și „Ce se întâmplă, frate? Ce s-a întâmplat cu muzica din ziua de azi? Nu mai există muzică pe genuri, acum amestecați genurile între ele? Până acum toți cântăreții de muzică ușoară îi făceau pe maneliști cocalari și acum faceți muzică împreună? Wtf?!” au fost doar câteva dintre comentarii.

Tzanca Uraganu si Antonia
Antonia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: