Redactia.ro
Home » Monden » Imaginea postată de Anamaria Prodan în timp ce Reghe ar fi fost cu presupusa amantă. Mesajul impresarei pentru gurile rele

Imaginea postată de Anamaria Prodan în timp ce Reghe ar fi fost cu presupusa amantă. Mesajul impresarei pentru gurile rele

GALERIE FOTO (2) Imaginea postată de Anamaria Prodan în timp ce Reghe ar fi fost cu presupusa amantă. Mesajul impresarei pentru gurile rele

Anamaria Prodan și-a uimit fanii cu ultima sa postare pe rețelele de socializare. Impresara a transmis un mesaj pentru gurile rele în timp ce Reghe s-ar fi aflat cu presupusa amantă. 

Imaginea postată de Anamaria Prodan în timp ce Reghe ar fi fost cu presupusa amantă

Anamaria Prodan s-a săturat de scandalul abătut asupra familiei ei și a postat o imagine controversată alături de soțul ei Laurențiu Reghecampf. După ce antrenorul ar fi fost surprins în brațele presupusei amante, impresara a vrut să le arate tuturor faptul că cei doi încă se iubesc și că nimic nu o să-i despartă.

Recent, au apărut imagini cu Laurențiu Reghecampf, departe de casă, în brețelele presupusei amante. După ce a văzut imaginile, Anamaria Prodan a postat o imagine pe paginea sa de Instagram în care se săruta cu soțul ei. Aceasta a vrut să le demonstreze gurilor rele că iubirea dintre ea și partenerul său de viață este mult mai puternică decât crede lumea.

Mai mult, ce i-a suprrins pe fanii acesteia a fost descrierea fotografiei, unde impresara a postat câteva hastaguri: ”soț perfect, bărbat pefect, iubire, încredere și familie”. Pe lângă aceste etichete, Anamaria Prodan a postat și un emoticon controversat prin care le transmite celor care o critică faptul că nu contează pentru ea ce spun gurile rele.

Nu este singura fotografie postat de celebra impresară. În ultima perioadă, Anamaria Prodan și-a împânzit Instagramul cu fotografii alături de Reghe în diferite ipostaze, pentru a le demonstra tuturor că relația lor este la fel ca până acum.

Cum a reacționat Anamaria Prodan la vederea imaginilor cu Laurențiu Reghecampf

Imediat după apariția fotografiilor cu Reghe și amanta, Anamaria Prodan a reacționat, iar declarațiile ei i-au șocat pe mulți. Impresara susține că soțul ei ar fi plecat în Grecia alături de fiul său cel mare Luca pentru a se ruga la o mănăstire.

Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. Cu băiatul meu mare, Luca. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara! Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!„, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a răbufnit: ce le-ar fi destăinuit prietenilor

Anamaria Prodan nu mai poate suporta situația în care s-a ajuns privind posibilul divorț de Reghecampf. Impresara ar fi declarat unor prieteni: ”Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum”, potrivit unor surse digisport.ro .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: