Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, prima reacție după ce a văzut pozele cu Reghe și amanta. „Soțul meu a plecat la mănăstire să se roage”

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a văzut pozele cu Reghe și amanta. „Soțul meu a plecat la mănăstire să se roage”

Laurențiu Reghecampf a comis-o din nou! Antrenorul a fost suprins în compania amantei în Grecia. Imaginile proaspăt apărute în presă au luat prin suprindere pe toată lumea. Prima reacție a Anamariei Prodan la vederea imaginilor a lăsat publicul cu gura căscată.

Ce a zis Anamaria Prodan după ce a văzut pozele cu Reghe

Laurențiu Reghecampf a plecat în concediu cu amanta sa și spre ghinionul său a fost suprins de paparazzi în timp ce se afla cu ea la masă. Imaginile s-au răspândit rapid pe internet și acest lucru a creat mare vâlvă. Se pare că Anamaria Prodan este foarte calmă în această privință, iar declarațiile ei au surprins pe toată lumea. Sexy impresara susține că soțul ei este plecat la o mănăstire în Grecia să se roage și este alături de fiul lui cel mare Luca. Aceasta a precizat că este plecat chiar cu mașina ei.

Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo. Da. Este mașina mea. Soțul meu merge ca mine cu mașinile familiei, când și cum vrea. La fel ca mine. Cu băiatul meu mare, Luca. Își iubește și respectă copiii enorm. Este un exemplu pentru ei și pentru noi toți. Pentru toată țara! Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro

Sexy impresara susține că dacă acesta a fost suprins la amsă în compania unei domnișoare misterioase, atunci are un motiv bine întemeiat și ceva de discutat, în niciun caz nu se gândește că ar înșela-o chiar sub ochii fiului cel mare, Luca. Impresara a mai adăugat faptul că ea se află acum în Dubai pentru a se preocupa de afacerile familiei. Anamaria Prodan a precizat că mai există certuri în familia lor, dar nu se pune problema unei despărțiri.

Sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage. A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți. Probleme am spus, ca toate cuplurile. La noi nu a existat nimic urât. Soțul meu și familia mea nu și-au construit averea, numele, demnitatea, mândria pe scandal. Acum pentru familia mea este IAD. De asta toată familia mea a plecat din țară, să scăpăm de circ și scandal.„, a mai adăugat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: