Redactia.ro
Home » Știri » Imagini chinuitoare de la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu, la 2 Mai. Ce s-a întâmplat după aproape o lună

Imagini chinuitoare de la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu, la 2 Mai. Ce s-a întâmplat după aproape o lună

GALERIE FOTO (5)

Vlad Pascu a devenit o „vedetă”, după ce a accidentat mortal două persoane în 2 Mai, în urmă cu aproximativ o lună. De atunci, familiile victimelor nu își mai pot reveni din șoc și speră cu disperare că vinovatul va fi pedepsit cu orice preț.

La nici o lună de la înmormântarea lui Sebastian, unul dintre cei care și-a pierdut viața, familia și apropiații nu au reușit să depășească momentul. Imaginile durerii au fost surprinse în urmă cu puțin timp.

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu

Vlad Pascu se află în acest moment în spatele gratiilor, dar, din păcate, pentru familiile celor două persoane decedate acest aspect nu este la fel de important precum pierderea suferită. Recent, mai mulți jurnaliști au fost la mormântul lui Sebastian, unde au descoperit o durere de nedescris. Familia și apropiații tânărului s-au strâns din nou la căpătâiul tânărului și au vărsat lacrimi amare.

În imaginile publicate de cei de la Wowbiz se poate vedea mulțimea de coroane de flori de pe mormântul lui Sebastian. În timp ce unele s-au ofilit deja, altele au fost aduse din nou, proaspete, pentru a-l comemora pe tânăr.

Vlad Pascu, protejat de polițiștii care l-au oprit în trafic

Avocatul Adrian Cuculis a făcut o serie de declarații cu privire la accidentul pe care Vlad Pascu l-a provocat. Acesta susține că polițiștii sunt de vină pentru faptul în care au acționat în momentul în care l-au oprit în trafic de atâtea ori.

„Eu am certitudinea din dovezi care sunt directe, adică martori care au fost acolo, că polițiștii știau exact ce s-a întâmplat și l-au lăsat liber. Nu fusese prima dată. Sunt martori care declară treaba asta, deci nu este o întâmplare ce s-a întâmplat în 2 Mai, în Constanța.

Povesteau martorii că mergea pe străduțe unde era sens unic cu 140km/h. Îi oprește poliția, îl vede și zice ok, bine v-am notificat, v-am legitimat și puteți să plecați. Deci oamenii ăia știau, era protejat… Dar protecția asta trebuia să fie altfel: îți ia cheile, mașina pe dreapta să nu te mai poţi urca la volan”, a declarat Adrian Cuculis, la Antena 3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: