Redactia.ro
Home » Monden » Imagini cu casa în care a copilărit Tzancă Uraganu: „Am crescut la bunica mea” FOTO

Imagini cu casa în care a copilărit Tzancă Uraganu: „Am crescut la bunica mea” FOTO

Imagini cu casa în care a copilărit Tzancă Uraganu

Iată imagini cu casa în care a copilărit Tzancă Uraganu! Manelistul i-a impresionat pe fanii săi!

Imagini cu casa în care a copilărit Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de manele din țara noastră, dar și unul dintre cei mai implicați în interacțiunea cu fanii. Acesta le împărtășește urmăritorilor săi de pe rețelele sociale fotografii din viața de zi cu zi, dar și gândurile sale profunde. De curând, vedeta a distribuit imagini cu casa în care a copilărit și a postat și o fotografie cu bunica lui, alături de un mesaj emoționant:

„Casa în care am crescut la bunica mea! Scuze că n-am menționat, dar nu mai trăiește de câțiva ani.”, a scris Tzancă Uraganu pe rețelele de socializare.

Tzancă Uraganu, detalii emoționante din copilărie

Tzancă Uraganu a povestit emoționat și cu inimă deschisă detalii din copilăria sa. Îndrăgitul manelist susține că a avut parte de o copilărie frumoasă, părinții săi asigurându-se de bunăstarea familiei, în limita necesității. Totodată, interpretul pune accent pe relația frumoasă pe care a avut-o cu aceștia și pe care nu o va neglija niciodată.

„Păi normal, cu părinții trebuie să ai mereu o relație frumoasă. E normal că așa trebuie să fii cu părinții, niciodată nu trebuie să-i lași. Așa cum ei au fost mereu lângă noi când eram mici și voiau să avem tot ce este mai bun, așa trebuie să avem, noi grijă de ei acum.

Nu pot să spun că am avut tot ce mi-am dorit când eram mic, dar nici săraci așa nu am fost. Am avut strictul necesar, nici mult și nici puțin. A fost cât trebuia!”, a declarat Tzancă Uraganu la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: