Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Imagini cu șoferul cu Rolls-Royce decapotabil din Iaşi. Polițiștii l-au prins și i-au luat mașina

Imagini cu șoferul cu Rolls-Royce decapotabil din Iaşi. Polițiștii l-au prins și i-au luat mașina

Oamenii legii l-au prins pe șoferul Rolls-Royce decapotabil din Iași.

Un şofer din Iaşi, care a devenit celebru pe TikTok datorită faptului că a circulat cu un Rolls-Royce decapotabil în mijlocul iernii, a avut parte de un final neaşteptat. După ce imaginile cu maşina de lux au devenit virale, poliţiştii au intervenit, iar individul s-a ales cu o serie de probleme.

Clipurile video postate pe TikTok au prezentat Rolls-Royce-ul decapotabil, evaluat la câteva sute de mii de euro, circulând în condiţii meteorologice dificile, cu acoperişul deschis, chiar şi în timpul unei ninsori abundente. Unul dintre utilizatorii reţelei de socializare a surprins chiar momentul în care maşina era acoperită de zăpadă.

Oamenii legii au pornit pe urmele lui

În această dimineaţă, şoferul a fost observat în zona Palat din Iaşi, lângă maşina sa, salutând trecătorii de pe trotuar. O patrulă de poliţie a intervenit pentru a verifica situaţia. În timpul controlului, poliţiştii au constatat că şoferul emana halenă alcoolică şi, mai grav, avea permisul de conducere suspendat.

@vivacyleather Sa-i anulam garantia ?? 🤣😱 #rollsroyce #vivacyleather #interior #fyp #viral ♬ Iarna pe val – Cabron

Potrivit Poliţiei, în dimineaţa zilei de 23 ianuarie 2024, poliţiştii rutieri ieşeni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani. Verificările în baza de date au arătat că acesta avea permisul suspendat. De asemenea, şoferul a refuzat să se supună testului de alcoolemie la o unitate medicală.

Mașina Rolls-Royce a fost ridicată de polițiști

În urma constatărilor, poliţia a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice, precum și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

Pe lângă consecinţele penale, autorităţile au dispus ridicarea maşinii de lux cu o platformă, lăsând astfel şoferul fără mijlocul său de transport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: