Redactia.ro
Home » Homepage » Imagini cutremurătoare: Zeci de studenți îi aduc un ultim omagiu studentei ucise la Timișoara. Andreea va fi condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă

Imagini cutremurătoare: Zeci de studenți îi aduc un ultim omagiu studentei ucise la Timișoara. Andreea va fi condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă

Andreea Morega va fi condusă pe ultimul drum.

Într-o atmosferă grea de tristețe și durere, comunitatea din Padeș, județul Gorj, este marcată de tragedia care a lovit familia Morega. Andreea Morega, o studentă la medicină de doar 21 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic și violent, devenind victima unei crime comise cu o cruzime de neimaginat. Mirel Dragomir, presupusul iubit al Andreei, este acuzat că i-a luat viața tânărei, aplicând nu mai puțin de 30 de lovituri de cuțit. Pierderea ei a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și i-au apreciat zâmbetul, inteligența și bunătatea.

Andreea Morega va fi condusă pe ultimul drum

Marți, 26 martie, trupul neînsuflețit al Andreei a fost adus acasă, la părinții săi din satul Padeș. În această casă, unde odinioară râsetele și visele Andreei îi încântau pe cei dragi, acum plânsetele și suferința domină atmosfera. Sicriul alb, simbol al purității și inocenței pierdute, a fost împodobit cu flori și lacrimi, familia și comunitatea locală adunându-se pentru a-și lua rămas bun de la tânăra a cărei viață a fost curmată prea devreme.

@nutuborboros Colegii studentei de la medicină au aplaudat cortegiul mortuar. În fața Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara, colegii studentei ucise au ridicat un altar în memoria ei. Candele și trandafiri albi înconjoară fotografii cu Andreea Morega, tânăra care visa să ajungă un medic de excepție. #PaginadeTimis #Studentă #Medicină #Cortegiu #IML #Candele #AndreeaMorega ♬ This is the ambient cinematic background atmospheric track. (1203931) – DE

Înmormântarea este prevăzută să aibă loc joi, 28 martie, în cimitirul din satul natal, unde Andreea va fi îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Această alegere simbolizează visurile și speranțele pe care Andreea și le-a îmbrățișat de-a lungul vieții, visuri care acum rămân neîmplinite.

Colegii Andreei îi aduc un ultim omagiu

În fața facultății Victor Babeș din Timișoara, zeci de studenți s-au strâns pentru a-i aduce un ultim omagiu Andreei Morega. Tinerii au aplaudat cortegiul funerar și au creat un mini-altar, plin de trandafiri albi, lumânări și fotografii cu tânăra studentă. Cu toții au doar cuvinte de laudă la adresa fetei care își dorea să devină medic și sunt șocați de tragedia care a avut loc.

Tatăl Andreei, devastat de durere, își amintește ultima conversație pe care a avut-o cu fiica sa în ziua fatidică. Ea plănuia să se întoarcă acasă după terminarea cursurilor universitare, dar când comunicarea a încetat brusc, o neliniște profundă l-a cuprins. Încercările disperate de a lua legătura cu ea, urmate de decizia de a pleca spre Timișoara în căutarea ei, au prevestit tragedia care avea să urmeze.

Comunitatea din Padeș, alături de familia Morega, este unită în durere și suferință, încercând să găsească alinare reciprocă în aceste momente de cumpănă. Tragedia Andreei Morega reamintește tuturor despre fragilitatea vieții și despre importanța protejării celor dragi. În aceste momente de adâncă tristețe, gândurile și rugăciunile tuturor se îndreaptă către familia îndoliată, sperând că Andreea va găsi pacea într-un loc lipsit de suferință și durere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: