Redactia.ro
Home » Știri » Imagini de coșmar surprinse într-o benzinărie din Gorj! 4 bărbați se luptă să țină ușa închisă pentru a nu intra viitura VIDEO

Imagini de coșmar surprinse într-o benzinărie din Gorj! 4 bărbați se luptă să țină ușa închisă pentru a nu intra viitura VIDEO

Furtuna care a pus stăpânire pe România noaptea trecută, respectiv în această dimineață a avut un impact major asupra multor locuri din țară. Un videoclip cu mai mulți bărbați care țin de o ușă, într-o benzinărie a făcut imediat furori pe internet. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, în Gorj.

În ultimele ore, o viitură a lovit puternic România, după o perioadă în care canicula a făcut o mulțime de victime. Cantitatea uriașă de ploaie nu este deloc de neglijat, tocmai de aceea meteorologii au emis mai multe atenționări pentru cei care voiau să plece de acasă.

Imagini de coșmar într-o benzinărie din Gorj

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini cu vijelia care a lovit seara trecută Gorjul. În videoclip se poate vedea clar cum trei bărbați fac tot posibilul pentru a ține ușile unei benzinării care se deschideau din cauza vântului puternic și a ploii. Ba mai mult decât atât, cel care filma a imortalizat câteva secunde din ceea ce se întâmpla afară, spre disperarea urmăritorilor săi.

La finalul videoclipului pot fi văzute urmările vijeliei din Gorj. În fața benzinăriei, toate scaunele și mesele care erau așezate au fost duse de vânt și de apă pe stradă, iar lăzile frigorifice și frigiderele în care se aflau băuturile și alte produse reci erau împrăștiate peste tot.

Furtuna a creat daune și în Suceava

Nici în Suceava lucrurile nu au stat prea bine din cauza furtunii care a lovit dintr-o dată întreaga regiune. Crengile copacilor au fost rupte și o mulțime de mașini au fost avariate din această cauză. Vântul a atins 90 de km/h, tocmai de aceea a ajuns să smulgă acoperișurile a cinci case din zonă. Din cauza furtunii, mai multe geamuri au fost sparte, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit, potrivit ultimelor noutăți.

Serviciul European de Monitorizare a Furtunilor (ESTOFEX) a emis o atenționare de vreme severă şi furtuni valabilă pentru nord-estul Croației, sudul Ungariei, nordul Serbiei și centrul și nordul României. Pentru România a fost valabilă şi o avertizare de tornadă. De asemenea, au existat atenționări de furtuni severe a fost valabilă de joi, 13 iulie, ora 18.00 până vineri, 14 iulie, la ora 6.00.

„Un nivel 3 de alertă a fost emis pentru nord-estul Croației, sudul Ungariei, nordul Serbiei și centrul și nordul României, în principal pentru rafale de vânt puternice și grindină mare până la foarte mare. Pentru România este valabilă şi o avertizare de tornadă”, a transmis ESTOFEX.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: