Redactia.ro
Home » Știri » Imagini de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul este condus pe ultimul drum de peste o mie de oameni

Imagini de la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul este condus pe ultimul drum de peste o mie de oameni

GALERIE FOTO (8)

Astăzi are loc înmormântarea marelui artist Petrică Mîțu Stoian. Tristul eveniment are loc la Craiova. Peste o mie de oameni participă în aceste momente la ceremonie. Iată imagini surprinse în urmă cu câteva momente.

Petrică Mîțu Stoian este condus pe ultimul drum

Petrică Mîțu Stoian este condus pe ultimul drum de peste o mie de oameni în Craiova. Cântărețul de muzică populară Constantin Enceanu și impresarul Doru Gusman, cel care i-a fost alături profesional în ultimii 16 ani de viață lui Petrică Mîțu Stoian, îl conduc pe ultimul drum. Se poate vedea pe chipul lor durerea pe care o trăiesc. Acești sunt cu lacrimi în ochi și sufletul îndoliat la căpătâiul artistului. Constantin Enceanu și impresarul Doru Gusman s-au ocupat, împreună cu familia, ca înmormântarea să aibă loc așa cum Mîțu Stoian și-a dorit.

Petrică Mîțu Stoian este condus pe ultimul drum cu muzică de dor și jale, în fața Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova. Ansamblul Doina Gorjului a susținut un ultim recital în memoria regretatului artist.

 

Petrică Mîțu Stoian a murit. Interpretul de muzică populară se afla internat la ATI

Petrică Mîțu Stoian a murit. Interpretul de muzică populară era internat la Terapie Intensivă la Spitalul de Urgență din Reșița. Artistul a fost dus de urgență la spital, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla în tratament post COVID-19 la o clinică privată din Caraș-Severin. Din păcate, starea de sănătate a lui Petrică Mîțu Stoian s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Artistul a început să se simtă rău, fiind preluat de o ambulanță și dus de urgență la spitalul din Reșita. Ulterior, medicii au reușit să-l stabilizeze, dar se pare că starea starea de sănătate a interpretului de muzică populară s-a înrăutățit. 

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat.Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI”, a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: