Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de la nunta Roxanei Vancea și a lui Dragoș Puiu. Bruneta a purtat două rochii de mireasă

Imagini de la nunta Roxanei Vancea și a lui Dragoș Puiu. Bruneta a purtat două rochii de mireasă

GALERIE FOTO (3) Roxana Vancea s-a căsătorit.

Într-o zi plină de emoție și bucurie, Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, marcând astfel un nou început în viața lor de cuplu. Ceremonia religioasă a avut loc sâmbătă, 2 martie, într-un cadru intim, cu participarea doar a membrilor familiei și a prietenilor apropiați. Fericirea și iubirea au fost sentimentele predominante care au iradiat de la cuplu, făcând din acest eveniment unul de neuitat.

O cununie religioasă emoționantă

După aproape cinci ani de la căsătoria civilă, Roxana Vancea și Dragoș Paiu au decis să își oficializeze uniunea și în fața lui Dumnezeu, printr-o ceremonie religioasă simplă, dar încărcată de semnificație. Emoțiile au fost intense, iar cuplul a strălucit de fericire, împărtășind cu toți cei prezenți bucuria acestui moment special. Roxana, radiind în rochia sa de mireasă, și Dragoș, elegant și fericit, au fost centrul atenției și subiectul multor inimi pline de dragoste și urări bune.

Roxana Vancea și Dragoș Puiu alături de copilul lor și de băiatul lui Dragoș din prima căsnicie.
Sursa foto – Instagram | Roxana Vancea și Dragoș Puiu alături de copilul lor și de băiatul lui Dragoș din prima căsnicie.

Prezentă la eveniment a fost și Anda Adam, alături de soțul său, care au fost printre invitații de onoare ai ceremoniei. Prietenia lor cu Roxana și Dragoș a fost evidentă, iar Anda nu a ezitat să împărtășească momente din cadrul nunții pe rețelele sociale, transmițând „Casă de piatră și multă fericire!” cuplului fericit. Atmosfera a fost una caldă și plină de iubire, caracteristică unui eveniment în care cele mai apropiate persoane sărbătoresc împreună unirea a două suflete.

Ce rochii a purtat Roxana Vancea

Deși a optat pentru o ceremonie restrânsă, Roxana Vancea a acordat o atenție deosebită detaliilor, purtând nu mai puțin de două rochii de mireasă pentru diferite momente ale zilei. Prima rochie a fost dedicată ceremoniei religioase, iar a doua a fost aleasă pentru petrecerea ce a urmat, fiecare dintre ele subliniind frumusețea și eleganța vedetei. Copiii cuplului, de asemenea emoționați, au fost martori ai iubirii și angajamentului părinților lor, adăugând un strat de emoție evenimentului.

Roxana Vancea și Dragoș Puiu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.
Sursa foto – Instagram | Roxana Vancea și Dragoș Puiu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Roxana Vancea a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale imagini emoționante de la nunta lor, împreună cu un mesaj care reflectă în mod amuzant dinamica relației lor: „Inima plină toată! Relațiile dintre soț și soție sunt ca relația dintre Tom și Jerry. Deși se tachinează și se luptă, nu pot trăi unul fără celălalt. Ăștia suntem noi.” Acest mesaj subliniază cu umor și căldură legătura specială dintre Roxana și Dragoș, un cuplu care, în ciuda provocărilor, rămâne împreună și mai puternic decât oricând.

Cununia religioasă a Roxanei Vancea și Dragoș Paiu a fost un testament al iubirii lor, marcând începutul unui nou capitol în viața lor împreună. Înconjurat de familie și prieteni, cuplul a radiat de fericire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: