Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de poveste de la nunta lui Piedone! Andra și Măruță i-au fost nași

Imagini de poveste de la nunta lui Piedone! Andra și Măruță i-au fost nași

GALERIE FOTO (8)

Cristian Popescu Piedone și prezentatorul Cătălin Măruță sunt prieteni de ani întregi. Familia primarul sectorului 5 și familia vedetei de la Pro TV nu doar că au participat la evenimente împreună, dar au decis să-și consolideze legătura. Cătălin Măruță și Andra au fost nașii familiei lui Piedone în repetate rânduri.

Cătălin Măruță și Andra, nași de cununie pentru familia primarul Sectorului 5 

Măruță și Andra au fost nași de cununie ai primarului în anul 2012 atunci când Piedone și Iulia, soția lui și-au reînnoit jurămintele la 25 de ani de căsnicie. Tot evenimentul a fost mediatizat chiar la postul de televiziune unde lucrează Cătălin Măruță. 

Ambele familii au o strânsă legătură și tocmai de aceea Cristian Popescu Piedone a decis ca Măruță și Andra să le fie nași de cununie și fiul său, Vlad în anul 2013. La un an după eveniment fiul primarului a avut bucuria de a i se naște un copil, David Cristian al cărui nași au fost tot Andra și Măruță.

În 2018, soția fiului lui Piedone, Loredana a născut pentru a doua oară, de data aceasta o fetiță pe care tot cuplul a botezat-o. Prietenia dintre ei nu a fost niciodată ascunsă, primarul sectorului 5, fiind invitat de nenumărate ori în emisiunea prezentată de Cătălin la Pro TV. Cătălin a primit diverse cadouri de la primar inclusiv un ponei pe nume Joris.

Cristian Popescu Piedone a fost arestat pe Aeroportul Otopeni 

Ieri, 29 aprilie, primarul sectorului cinci a fost ridicat de pe aeroportul Otopeni când încerca să plece spre Italia. Avionul avea o escală în Germania, dar nu a mai plecat, deoarece a fost reținut la sol din cauza unor amenințări cu bomba. Primarului i s-a deschis un nou dosar penal legat de salubrizarea din sectorul 5. Acesta susține că nu a vrut să fugă, doar intenționa să plece într-o vacanță împreună cu soția lui, Iulia. Cei doi aveau bilete pentru Florența cu escală la Munchen. El recunoaște că exista posibilitatea unui nou dosar, dar intențiile lui nu erau împotriva legii .

  „Luasem bilete să plec cu soția la Florența, cu escală la München. S-a anunțat o amenințare cu bombă în avionul Lufthansa. Urcasem în avion. Cei de la poliția de frontieră m-au întrebat dacă am uitat ceva la poartă.

Am zis că nu. Am zis sigur. Am urcat în avion, avionul a stat 10-15 minute, după care a golit tot avionul că este alertă cu bombă. Am făcut din nou control și am așteptat să urc în autobuz”, a declarat Cristian Popescu Piedone, potrivit „Click!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: