Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de senzație. Theo Rose l-a dat uitării pe Alex Leonte pentru un actor celebru FOTO/VIDEO

Imagini de senzație. Theo Rose l-a dat uitării pe Alex Leonte pentru un actor celebru FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (5)

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus marele adio! Îndrăgita artistă a fost surprinsă în brațele altui bărbat, iar controversa nu a întârziat să apară. Iată ce a declarat vedeta despre despărțire și despre noua sa relație amoroasă!

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit

În această dimineață, presa a explodat cu imagini cu Theo Rose și un alt bărbat din lumea teatrului. Iată că secretul despărțirii a ieșit la suprafață! De ce spunem secret? Pentru că îndrăgita cântăreață a postat pe rețelele sociale mai multe InstaStoryuri în care explică faptul că atât ea, cât și fostul iubit, Alex Leonte au hotărât de mult timp și de comun acord să-și spună adio. Aceasta a explicat că doar prietenii apropiați știau prin ce trece și că voia să facă public acest eveniment atunci când se simțea pregătită. Totodată, explică faptul că fostul iubit știa de noua sa relație.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a declarat Theo Rose pe InstaStory. 

Sursa video: theorose.official, Insta Story

Anghel Damian, noul iubit a lui Theo Rose

Anghel Damian, regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima acesteia! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii. „Sărutul a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă”, relatează Cancan.

Sursa Foto: Cancan

Cine este Anghel Damian

Anghel Damian este fostul iubit a Liei Bugnar, actriță cu care s-a cuplat tot pe platoruile de filmare și care era mai mare decât el cu 22 de ani decât el. Aparent relația s-a răcit, iar celebrul actor a găsit compasiune și iubire în brațele frumoasei Theo Rose.

Recent, regizorul și scenaristul Anghel Damian o lăuda pe Theo Rose, în ceea ce privește rolul pe care l-a obținut în serialul Clanul:

Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație.Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei’, a declarat Anghel Damian pentru Ego.

Totodată Theo povestea că Alex Leonte se bucură pentru ea:

Ce să zică, e încântat că fac exact ce îmi place și ajung acasă fericită și luminoasă ca un soare”, potrivit Viva. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: