Redactia.ro
Home » Știri » Imagini emoționante! Alexia a fost vizitată acasă de medicul care i-a dat o nouă șansă la viață

Imagini emoționante! Alexia a fost vizitată acasă de medicul care i-a dat o nouă șansă la viață

alexia

Alexia, adolescenta care a fost implicată într-un accident cumplit în Pașcani, a primit o vizită neașteptată din partea medicului care i-a dat o nouă șansă la o viață normală. Imaginile distribuite de către mama Alexiei sunt unele cu adevărat emoționante.

Alexia a fost operată de șapte ori, iar medicii au intervenit pentru mai bine de 50 de ore

Alexia a fost implicată în urmă cu aproape o lună într-un accident cumplit, în urma căruia ambele brațe i-au fost secționate. Viteza de reacție a fratelui și o echipă de medici dedicați au fost cei doi factori care au contribuit la deznodământul de astăzi. Alexia a fost operată, mâinile i-au fost reatașate, iar conform prognosticului medicilior, adolescenta își va putea folosi din nou brațele în totalitate în aproximativ un an și  jumătate.

Alexia a fost vizitată de către medicul care i-a salvat viața

Zilele trecute, Alexia a primit o vizită complet neașteptată din partea medicului care a operat-o. Cazul adolescentei a emoționat o țară întreagă, așadar mama acesteia a distribuit noi imagini cu Alexia alături de medicul Sidonia Susanu. Alături de imaginile respective, mama Alexiei a scris un scurt mesaj de mulțumire îndreptat către medicul care i-a salvat fiica.

„Sunt foarte fericită că am ajuns cu bine până acum și sunt sigură că și în continuare o să fie totul bine și o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine. Doamne ajută să fiu bine, să fiu alături de cei dragi și abia aștept să-mi văd prietenii. Am emoții și știu că acasă o să fie cel mai bine”, a declarat Alexia, în ziua în care a fost externată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: