Redactia.ro
Home » Monden » Imagini emoționante cu Dani Oțil și părinții săi la botezul micuțului Luca Tiago

Imagini emoționante cu Dani Oțil și părinții săi la botezul micuțului Luca Tiago

GALERIE FOTO (2)

Dani Oțil este una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziunea română, însă de-a lungul anilor a fost foarte modest atunci când a venit vorba de viața personală și familia sa. Prezentatorul și-a botezat la sfârșitul săptămânii băiețelul, iar petrecerea a fost un prilej perfect pentru cei dragi lui să se reunească. Au fost prezenți și părinții acestuia, alături de care a publicat o fotografie emoționantă.

Dani Oțil s-a născut în data de 24 august 1980 și a copilărit în Reșița. De acolo, mulți ani mai târziu, a ajuns la București și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Emisiunea matinală care-i poartă și numele, „Neatza cu Răzvan și Dani”, a debutat în anul 2008, iar de atunci a fost nelipsită de pe micile ecrane. În toți acești ani a reușit să câștige inimile publicului său, care a fost foarte încântat atunci când a aflat că vedeta va deveni părinte pentru prima oară.

Dani și Gabriela Oțil au devenit părinți în luna August, iar fiul lor le-a adus multă bucurie în suflete. În mediul online au apărut imediat fotografii cu micuțul lor, pe care au decis să-l numească Luca Tiago.

Cum arată părinții lui Dani Oțil

Petrecerea de botez a micuțului a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute și a fost un eveniment într-adevăr special. Datorită situației epidemiologice dificile cu care se confruntă țara noastră, dar și din dorința de intimitate, cei doi soți au preferat să aibă un număr restrâns de invitați. Le-au fost alături prietenii și membri familiei, iar atmosfera a fost întreținută de minunata cântăreața Roxen.

Părinții lui Dani au venit tocmai de la Reșița pentru a-i fi alături fiului lor într-un moment atât de deosebit. Chiar dacă au fost o prezență foarte modestă în mediul public, relația lor cu prezentatorul este una foarte bună, iar acesta vorbește mereu cu mult drag de amintirile din copilărie. Din fotografiile de la botez nu puteau să lipsească cele alături de bunicii micului Luca, care au fost postate ulterior în mediul online.

Cu această ocazie, urmăritorii lui Dani Oțil au avut șansa să-i vadă pe părinții acestuia și să se bucure de un portret de familie perfect.

Ce spune Dani Oțil despre cum își va crește băiețelul

Știm deja că Dani Oțil are un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că nu ar trebui să mire pe nimeni că această atitudine se aplică și atunci când vine vorba de fiul său. A mărturisit că-și dorește ca prima bere a lui Luca să fie băută alături de el, ocazie cu care „se va răzbuna” pentru nopțile în care băiețelul l-a ținut treaz atunci când era bebeluș.

„I-am spus puștiului că abia aștept să îl scot la prima bere. O să mergem într-un loc de fițe, la prima lui bere. Bănuiesc că o să bea la zece ani prima lui bere, că o să aibă voie. (…) Și eu o să iau prima gură de bere foarte hotărât și o să scot un sunet de o să-i bage în sperieți pe ospătari. Și el pentru că o să fie educat, deși are semânță de moldovean o să zică: ”Tata, dar nu e ok să faci așa”. Și eu o să zic: ”Am colici de acum zece ani. M-au omorât colicii tăi și acum mi-au venit mie de la bere, iartă-mă, tati are gaze”. Pentru că nu mai pot…”, a spus Dani Oțil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: