Redactia.ro
Home » Monden » Imagini incendiare cu Alessandra Stoicescu. Prezentatoarea s-a pozat în costum de baie la 45 de ani

Imagini incendiare cu Alessandra Stoicescu. Prezentatoarea s-a pozat în costum de baie la 45 de ani

GALERIE FOTO (2)

Alessandra Stoicescu a făcut furori pe internet! Celebra prezentatoare TV s-a postat în costum de baie, iar internuții au fost șocați de cât de bine arată Alessandra la 45 de ani.

Frumoasa Alessandra Stoicescu a petrecut o vacanță de vis alături de soțul ei în Insulele Maldive. Prezentatoarea apare pe sticlă de ani buni, dar niciodată nu a întrecut măsura cu stilul său vestimentar și mereu a avut grijă să aibă ținute decente și impecabile. De această dată s-a postat pe rețelele sociale în nimic altceva decât un costum de baie.

Internauții au avut un șoc în primul rând văzând îndrăzneala de care a dat dovada Alessandra Stoicescu, iar în al doilea rând pentru că vedeta arată fără cusur în costum de baie la 45 de ani.

În inaginile publicate pe rețelele sociale Alessandra Stoicescu apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă de culoare neagră. Costum de baie îi pune în evidență corpul care arată ca al unei domnișoare de 20 de ani. Alessandra se dă într-un leagă deasupra apei și se lasă filmată de soț în timp ce zâmbește cu gura până la urechi, dovadă că îi priește vacanța exotică.

Minunată”, „Ce frumoasă sunteți”,„Arăți perfect, că la 20 de ani”, „Superbă”, ”Răsfățată și jucăușă”, i-au scriu internauții Alessandrei Stoicescu.

sursă foto: instagram

Povestea de dragoste a Alessandrei Stoicescu

Alessandra Stoicescu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Sergiu Constantin. Cei doi au împreună o fetiță superbă pe nume Sara Maria. Soțul Alessandrei Stoicescu a declarat că o știa pe frumoasa blondină de la pupitrul știrilor, dar a ajuns să se indrăgostească de ea o dată ce au început să lucreze impreună.

Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj„, a declarat Sergiu Constantinescu, soțul Alessandrei Stoicescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: