Redactia.ro
Home » Monden » De ce lipsește Sandra Stoicescu de la Observator! Prezentatoarea nu va mai apărea la știrile de la ora 19 o perioadă

De ce lipsește Sandra Stoicescu de la Observator! Prezentatoarea nu va mai apărea la știrile de la ora 19 o perioadă

De ce lipsește Sandra Stoicescu de la Observator! Prezentatoarea nu va mai apărea la știrile de la ora 19 o perioadă

Alessandra Stoicescu a lipsit zilele acestea de la pupitrul știrilor Observator, de la Antena 1. Fanii i-au simțit imediat lipsă și s-au întrebat ce s-a întâmplat cu prezentatoarea. Iată motivul pentru care aceasta lipsește!

De ce lipsește Sandra Stoicescu de la Observator

Alessandra Stoicescu a luat o pauză de la pupitrul știrilor Observator, de la Antena 1, înlocuitorul ei fiind Valentin Butnaru. Acesta va prezenta în locul ei știrile de la ora 19:00. Fanii prezentatoarei i-au simțit lipsa imediat și s-au întrebat ce s-a întâmplat cu aceasta.

Iată și care este motivul absenței sale.! Se pare că Sandra Stoicescu și-a luat concediu. Ea a plecat în vacanță alături de familie și a făcut și anunțul pe rețelele de socializare. Prezentatoarea știrilor Observator, de la Antena 1, a făcut anunțul chiar din aeroport, spunând că o să petreacă următoarele zile în Maldive, alături de soțul ei, pe nume Sergiu, și de fiica lor, Sara.

De altfel, aceasta și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul drumului, care a durat zece ore. Mai mult, prezentatoarea a mai anunțat și că au ajuns bine la destinație și că s-au bucurat deja și de prinele clipe de relaxare, postând imagini și pe Instagram.

Soțul și fiica Sandrei Stoicescu au avut Covid-19

Se pare că nici Sandra Stoicescu nu a fost ferită de virusul care a schimbat lumea. La jumătatea lunii decembrie 2020, prezentatoaea a anunțat că fetița sa și soțul ei, Sergiu, s-au infectat cu coronavirus.

”Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara, și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă. Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de un an și mai puțin de 5 luni”, spunea Alessandra Stoicescu în mediul online, în data de 18 decembrie 2020.

De asemenea, recent, Sandra Stoicescu a făcut declarații emoționate despre soțul ei, spunân că acesta i-a schimbat viața în bine, că o face fericită și că îi este recunoscătoare în fiecare zi pentru asta.

”Nu e mult timp în doi, dar îl prețuim pentru că, până la urmă, amintirile frumoase formează unul dintre ingredientele care stau la baza unei relații de durată. Și nouă ne și place să facem colecție de amintiri plăcute. Apoi, desigur, contează enorm și munca în echipă pentru tot ce avem, respectul, admirația, dar toate acestea fără iubirea profundă pe care o avem unul pentru celălalt n-ar face să funcționeze căsnicia atât de bine”, a declarat Sandra Stoicescu pentru Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: