Redactia.ro
Home » Monden » Decizie șocantă! Ce a făcut Alessandra Stoicescu după ce soţul ei a fost diagnosticat cu coronavirus

Decizie șocantă! Ce a făcut Alessandra Stoicescu după ce soţul ei a fost diagnosticat cu coronavirus

GALERIE FOTO (2)

Soțul prezentatoarei Alessandra Stoicescu a fost diagnosticat cu coronavirus. Ce decizie a luat știristă după ce a alflat vestea cutremurătoare?

Ce a făcut Alessandra Stoicescu după ce soţul ei a fost diagnosticat cu coronavirus

Vestea că soțul știristei Alessandra Stoicescu a venit ca un șoc! Imediat după ce a aflat că partenerul ei de viață este pozitiv, aceasta s-a testat. Deși rezultatul ei a ieșit negativ, prezentatoarea de știri este una din persoanele care respectă cu strictețe regulile și fiindcă este contact direct a luat o decizie impresionantă.

Ce a făcut Alessandra Stoicescu după ce soţul ei a fost diagnosticat cu coronavirus! Chiar dacă ea nu a fost infectată, prezentatoarea a decis să-și ia liber de la pupitru și să se izoleze alături de soțul ei pentru a-i proteja pe cei din jur, potrivit okmagazine.ro.

“Şi a venit şi acel moment. Începând de astăzi sunt ceea ce, sec şi impersonal, numim de 10 luni: contact direct. Sergiu, soţul meu, a primit un rezultat care certifică ceea ce ştiam despre el de când îl cunosc: că este pozitiv. Eu, că doar nu degeaba lucrez la ştiri, sunt negativă însă regulile sunt reguli pentru toată lumea: sunt contact direct deci ne izolăm împreună, ca familie. E poate un semn al destinului că, după un an nebun cum nu am mai trăit niciodată, sărbătorile chiar sunt un moment care trebuie trăit în familie, alături de cei mai dragi oameni. Izolarea fizică nu înseamnă decât lipsa contactului cu cei din afară familiei noastre.

Voi rămâne conectată la tot ceea ce înseamnă ştirile zilei, voi continuă acest minunat demers numit Ajut Eu până la final şi, cu ajutorul celeilalte familii ale mele, [Observator] voi rămâne #deneoprit în ceea ce priveşte meseria mea de jurnalist.  Povestea mea, povestea ta, povestea noastră, continuă”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Cine este soțul Alessandrei Stoicescu?

Alessandra Stoicescu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Sergiu Constantinescu. Aceștia au recunoscut că, din anul în care s-au căsătorit, respectiv 2013, secretul relației a fost încrederea, zâmbetul, umorul și plimbatul în ploaie.

“Secretul căsniciei noastre perfecte: dragostea, desigur. Numai noi știm ce facem ca să nu intervină monotonia, asta rămâne secret. Ne dorim, copii, da… Dar e secretul nostru. Ce-o să ne dea Dumnezeu”, spunea Alessandra Stoicescu într-un interviu.

Sergiu Constantinescu este ardelean, a avut legătură cu lume apolitică și este pasionat de motociclete. Acesta a mai fost căsătorit în trecut, dar, se pare, dragostea adevărată a găsit-o în partenera actuală, Alessandra Stoicescu. Soțul Alessandrei Stoicescu este absolventul universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și a fost unul din membrii fondatori ai partidului de buzunar SOV-ist Inițiativa Națională (PIN).

Sergiu şi Alessandra s-au îndrăgostit pe platourile televiziunii Antena1, când au început să lucreze împreună.

”Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: