Redactia.ro
Home » TV » Sandra Stoicescu, cea mai naturală prezentatoare TV de la noi. De ce nu şi-a făcut până acum nicio operaţie estetică

Sandra Stoicescu, cea mai naturală prezentatoare TV de la noi. De ce nu şi-a făcut până acum nicio operaţie estetică

Sandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu are o carieră de peste 25 de ani în televiziune, dar și acum arată aproape la fel ca în momentul în care a început. Nu are nicio operație estetică și ar putea câștiga foarte ușor titlul de cea mai naturală prezentatoare de televiziune din România. Iată cum reușește alessandra Stoicescu să arate atât de bine la 44 de ani.

Care este secretul Alessandrei Stoicescu pentru frumusețea sa naturală

Alessandra Stoicescu a început o carieră în televiziune încă din anul 1995, când a fost angajată la trustul Intact pe postul de editor-prezentator. De atunci, ea nu a mai părăsit acest trust media, ci doar a plecat la un alt post de televiziune din cadrul Intact. Astfel, aceasta a ajuns la Antena 3.

De atunci, ea nu a mai părăsit acest trust, iar în tot acest timp înfățișarea ei s-a schimbat foarte puțin. Cum reușește Alessandra Stoicescu să arate așa bine? Ea spune că totul se datorează faptului că a început să folosească creme pentru ten de când era mică. Iar acum păstrează același obicei sacru și ia creme cu ea chiar și în vacanță.

Ce ritual de înfrumusețare are Sandra Stoicescu

„Întotdeauna i-am luat parfumurile, i-am luat cremele, aşa că evident că am încercat foarte devreme cremele şi poate de asta arăt bine. La demachiere şi la creme nu renunţ niciodată. Am nişte borcănaşe de toate dimensiunile pe care le car după mine. Şi dacă plec într-o călătorie de o zi, am grijă să am cremele la mine: cea de ochi, cea de gât, cea de decolteu, cea de faţă, de zi, de noapte. Acum am descoperit una care face faţă foarte bine şi de zi şi de noapte. Nu-mi lipsesc cremele. Nu mi-au lipsit niciodată. Şi de corp, şi de faţă. Sunt foarte importante, mai ales că eu mă machiez deja de 23 de ani în fiecare zi, machiaj de televiziune, ceea ce înseamnă pudră, ceea ce înseamnă că tenul poate să fie afectat dacă nu-ţi alegi cu foarte mare grijă produsele. Sunt foarte atentă la produsele pe care le folosesc”, a declarat Sandra Stoicescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: