Redactia.ro
Home » Știri » Antena 3 se desparte de Antena 1: divorţul anului în TV!

Antena 3 se desparte de Antena 1: divorţul anului în TV!

Antena 3 se desparte de Antena 1: divorţul anului în TV, dar asta nu înseamnă că postul TV de ştiri al trustului Intact va fi vândut, ci doar că redacţiile Observatorului şi cea de news a Antenei 3 vor fucţiona separat.

De acum înainte, Antena 3 și Observatorul vor avea echipe separate și coordonatori diferiți. Mai mult, redacțiile vor fi mutate, fizic, în altă parte a clădirii în care funcționează Antenele, potrivit paginademedia.ro.

Antena 3 și Observator vor intra într-o etapă nouă de dezvoltare, care va presupune echipe separate, resurse distincte, gestionate de două companii din cadrul Intact Media Group (Antena 3, respectiv Antena Group)”, spune anunțul.

Rareş Bogdan vine cu o explicaţie-bombă pentru care vorbeşte cu Mircea Badea şi Gâdea la Antena 3

Separarea de la Observator vine în contextul în care principalul jurnal al Antenei 1 a cunoscut, în ultimele luni (după ce Acces Direct a ieșit din grilă), o cădere puternică în audiențe. În luna august, de exemplu, Observatorul de la 19 (altădată în primele locuri, după Pro TV) a căzut, la vinel național, aproape de locul 20. În multe zile, a fost depășit de Știrile Kanal D.

Etichete: