Redactia.ro
Home » TV » Simona Gherghe s-a întors la Antena 1. Proiectul pe care nu l-a putut refuza fosta prezentatoare de la Acces Direct

Simona Gherghe s-a întors la Antena 1. Proiectul pe care nu l-a putut refuza fosta prezentatoare de la Acces Direct

GALERIE FOTO (2) Simona Gherghe s-a întors la Antena 1. Proiectul pe care nu l-a putut refuza fosta prezentatoare de la Acces Direct

Simona Gherghe s-a întors la Antena 1. Proiectul pe care nu l-a putut refuza fosta prezentatoare de la Acces Direct. Mii de români au stat cu ochii lipiți de micile ecrane duminică începând cu ora 13.00.

Trustul Intact a organizat un teledon pentru a stânge donații din partea românilor. Beneficiarul donațiilor este campania ”Mereu aproape” a trustului. Dan Negru, Alessandra Stoicescu, Mihai Morar şi Mihai Gâdea au fost gazdele acestui teledon. Emisiunea, dacă o putem numi așa, a fost transmisă în direct pe cele 5 canele ale grupului Intact: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV.

„Scopul teledonului este să ofere cât mai multe stații ATI și/sau ventilatoare Spitalelor de Boli Infecțioase, Spitalelor Județene și Municipale, Secțiilor Neonatologie”, spun reprezentanții Intact.

Simona Gherghe s-a întors la Antena 1. Proiectul pe care nu l-a putut refuza fosta prezentatoare de la Acces Direct

Zeci de vedete ale trustului au luat parte la acest proiect. Nume mari din showbiz-ul românesc s-au așezat confortabil într-un spațiu la ei acasă și au răspuns la sutele de apeluri telefonice primite pentru donații.

Cei 3 chefi: Florin Dumitrescu, Sorin Bontea, Cãtãlin Scărlătescu, împreună cu Gina, dar și Rãzvan Fodor, Speak și Ștefania, Oase, Florin Ristei, Alex Velea şi Mario Fresh sunt doar câteva dintre vedetele care au participat.

Dani Oţil, Dan Capatos, Liviu Vârciu, Mihaela Cãlin, Vali Butnaru, Cosmin Seleşi, Andrei Ştefănescu, Şerban Copoţ, Dan Badea, Aurelian Temişan, Cristian Brancu, Cris şi Vlad, Gabriela Cristea,  Mircea Badea, și mulți alții au răspuns la telefoane și au auzit povești impresionante.

Loredana Groza și Dorian Popa au povestit cu lacrimi în ochi despre donațiile făcute de copiii cu vârsta până la 10 ani. De altfel, cântăreața a ținut să facă o donație pentru spitalul din orașul său natal, Onești.

Simona Gherghe s-a numărat și ea printre zecile de vedete Antena1. Deși prezentatoarea Tv a întrerupt pentru o perioadă apariția ei pe sticlă având grijă de cei doi copii ai săi, nu a putut rezista și a dat o mână de ajutor. Cu lacrimi în ochi, Simona Gherghe a povestit că o bătrânică care semăna la voce cu bunica sa a sunat pentru donații. Până să se dezmeticească chiar a crezut că bunica ei a făcut acest gest. Întrebată de gazdele emisiunii ce fac copii, aceasta a spus că micuții se jucau în curte, fix în fața ei. Simona îi avea sub supraveghere și cu gândul la ei, la a le oferi o viața mai bună decât am trăit până acum, prezentatoarea TV a făcut față tuturor poveștilor emoționante pe care le-a ascultat la telefon.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: