Redactia.ro
Home » Știri » Imagini incredibile cu antrenorul echipei CFR Cluj. Dan Petrescu a făcut spectacol pe ringul de dans la nunta fiicei sale, Rebecca

Imagini incredibile cu antrenorul echipei CFR Cluj. Dan Petrescu a făcut spectacol pe ringul de dans la nunta fiicei sale, Rebecca

dan petrescu

Dan Petrescu, cunoscut pentru abilitatea sa de a antrena și de a câștiga titluri, a demonstrat vineri că știe să se distreze și să fie sufletul petrecerii la nunta fiicei sale, Rebecca. Antrenorul echipei CFR Cluj a fost socru mic la marele eveniment din viața fetei pe care o are din prima căsnicie, cu Dana.

Dan Petrescu a rupt ringul de dans la nunta fiicei sale

Petrecerea a avut loc la un restaurant de lux situat pe malul lacului Floreasca din București. Dan Petrescu, poreclit „Bursucul”, a fost în mare vervă, devenind sufletul petrecerii. El a impresionat invitații prin energia sa și prin momentele speciale pe care le-a creat, inclusiv dansul pe melodia sa preferată, „Bella Ciao”. Atmosfera a fost întreținută de solista Diana Matei, care a interpretat muzică de petrecere, spre deliciul antrenorului de 56 de ani.

Rebecca Petrescu, fiica cea mare a antrenorului, s-a căsătorit cu Jim. Dan Petrescu mai are încă o fiică din căsnicia cu fosta soție Dana, pe Chelsea, în vârstă de 25 de ani, și o altă fiică, Jennifer, din relația cu Adriana, actuala sa soție. Deși Dan și Dana Petrescu nu au rămas în cele mai bune relații după divorț, vineri seară, la restaurantul din Floreasca, au îngropat securea războiului pentru câteva ore, cât a durat petrecerea, demonstrând că familia rămâne prioritară.

@catalingeorge.mDiana Matei si taraful Cleante…..

♬ sunet original – MCG


Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii a fost când Dan Petrescu a dansat cu Rebecca. Însă nu s-a oprit aici, el și-a arătat și talentul de interpret, cântând „Sunt un tată tinerel”:

La petrecere au participat numeroși invitați de seamă, printre care și Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj, care i-a fost alături lui Petrescu la marea sărbătoare. Atmosfera a fost una de bucurie și sărbătoare, iar toți cei prezenți s-au bucurat de eveniment.

Dan Petrescu a dat lovitura la CFR CLUJ

CFR Cluj a anunțat recent transferul lui Andrei Artean, fostul mijlocaș de la Farul Constanța. Andrei Artean a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Gică Hagi la Farul Constanța în ultimele sezoane. Transferul s-a realizat pentru suma de doar 50.000 de euro, o mișcare strategică pentru echipa clujeană.

Dan Petrescu este cunoscut pentru faptul că își aduce la echipele pe care le antrenează aceiași colaboratori, o echipă de încredere care l-a ajutat să obțină rezultate remarcabile. Cu toate acestea, pentru noua stagiune, antrenorul va fi nevoit să se bazeze pe un staff nou, după ce Valeriu Bordeianu și Bogdan Aldea au decis să plece după 8 ani de colaborare. Această schimbare vine într-un moment important pentru Petrescu, care va trebui să își reconstruiască echipa tehnică pentru a continua să obțină performanțe la CFR Cluj.

Petrecerea de nuntă a Rebeccăi a fost nu doar un eveniment de familie, ci și o ocazie de a sărbători reușitele personale și profesionale ale lui Dan Petrescu. Atmosfera a fost una de sărbătoare, iar toți cei prezenți s-au bucurat de momentele speciale create de „Bursucul”.

Nunta Rebeccăi Petrescu a fost un eveniment plin de emoție și bucurie, unde Dan Petrescu a strălucit nu doar ca antrenor de succes, ci și ca tată devotat. Cu familia și prietenii alături, „Bursucul” a demonstrat că știe să se bucure de viață și să celebreze momentele importante.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: