Redactia.ro
Home » Monden » Imagini incredibile cu Tzanca Uraganu. Artistul filmat în timp ce merge cu decapotabila pe furtună

Imagini incredibile cu Tzanca Uraganu. Artistul filmat în timp ce merge cu decapotabila pe furtună

Este sau nu însărcinată Marymar?! Ce s-a întâmplat cu ea, după ce Tzancă Uraganu a spus că e gravidă

Furtuna devastatoare care a lovit Bucureștiul în urmă cu o zi nu l-a impresionat pe Tzancă Uraganu. Manelistul a reușit să atragă atenția și să facă furori pe internet cu o soluție inedită la ploaia torențială: a deschis o umbrelă în timp ce conducea o mașină decapotabilă. Imaginile cu Tzancă Uraganu în plină furtună au devenit virale, demonstrând că nimic nu îl poate opri, nici măcar codul roșu de fenomene extreme.

Tzancă Uraganu nu s-a lăsat impresionat de ploaia din București

Furtuna din București a cauzat haos, inundând străzile și blocând numeroase mașini. În timp ce majoritatea șoferilor încercau să găsească adăpost sau rămâneau blocați în trafic, Tzancă Uraganu a decis să își continue drumul, arătând o atitudine relaxată și plină de umor. Manelistul a ieșit în oraș cu mașina sa decapotabilă, fiind surprins de ploaia torențială. În loc să se panicheze, Tzancă Uraganu a scos o umbrelă și a continuat să conducă, ținând umbrela cu o mână și volanul cu cealaltă.

Mi-am uitat trapa acasă”, a scris Tzancă Uraganu pe TikTok, explicând motivul pentru care a fost nevoit să recurgă la această soluție neobișnuită. Postarea sa a stârnit amuzament și a devenit rapid virală, strângând numeroase comentarii și aprecieri din partea fanilor.

A deschis umbrela în timp ce se afla în mașina decapotabilă

Imaginile cu Tzancă Uraganu în mașina decapotabilă, protejându-se de ploaie cu o umbrelă, au făcut senzație pe internet. Manelistul a demonstrat că nimic nu îi poate sta în cale, nici măcar o furtună puternică. În timp ce mulți șoferi se confruntau cu dificultăți serioase, Tzancă Uraganu a reușit să transforme o situație neplăcută într-un moment de divertisment.

Nu și-a făcut multe griji, căci a scos imediat umbrela din dotare și a dovedit că nimic nu poate să îl învingă, nici măcar codul roșu de fenomene extreme!”, a comentat un fan pe rețelele de socializare. Gestul său a fost apreciat ca fiind nu doar amuzant, dar și ingenios, arătând că uneori, soluțiile simple pot face față celor mai mari provocări.

Furtunile din București au cauzat haos pe străzi

Furtuna care a lovit Bucureștiul a avut un impact devastator asupra orașului, inundând străzile și provocând haos în trafic. Mulți șoferi s-au trezit în situația de a pluti cu mașinile pe străzile inundate, încercând să facă față condițiilor meteo extreme. Cantitatea mare de apă a depășit capacitatea canalizării orașului, ceea ce a dus la blocaje și la dificultăți majore pentru locuitori.

A fost prăpăd în București în urmă cu o zi. Furtuna și ploaia au pus stăpânire și au făcut haos în oraș. O mulțime de mașini au plutit pe apă, iar alți șoferi au rămas blocați”, a relatat un martor ocular. Autoritățile au emis avertizări de cod roșu pentru fenomene extreme, recomandând locuitorilor să evite deplasările inutile și să rămână în siguranță.

În ciuda acestor avertizări, Tzancă Uraganu a ales să iasă în oraș cu mașina sa decapotabilă, arătându-și spiritul aventuros și capacitatea de a face față situațiilor neprevăzute cu umor și ingeniozitate. Gestul său a fost văzut ca o modalitate de a aduce un zâmbet pe fețele celor afectați de furtună și de a arăta că, uneori, este important să găsești o modalitate de a te bucura de viață, indiferent de circumstanțe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: