Redactia.ro
Home » Știri » Imagini inedite cu fiica Andreei Marin. Tânăra se pregătește acum pentru Bacalaureat, în ultimul an de liceu

Imagini inedite cu fiica Andreei Marin. Tânăra se pregătește acum pentru Bacalaureat, în ultimul an de liceu

GALERIE FOTO (3)

Andreea Marin și fiica sa, Violeta Bănică, au o relație deosebit de apropiată, lucru care se reflectă în fiecare moment pe care îl împărtășesc publicului. Cele două formează un duo mamă-fiică foarte admirat, iar asta este evident din felul în care își sprijină reciproc evoluția.

Recent, „zâna surprizelor” a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini emoționante cu fiica sa la deschiderea anului școlar, un moment special pentru Violeta, care a intrat în ultimul an de liceu și se pregătește intens pentru Bacalaureat.

Violeta, la începutul unui nou capitol: Ultimul an de liceu

Pentru Andreea Marin, fiecare deschidere de an școlar a fost un moment încărcat de emoții, iar tradiția pe care și-a format-o alături de fiica sa este una specială. An de an, vedeta o însoțește pe Violeta la începutul școlii și imortalizează momentul într-o fotografie. Aceste imagini au devenit o adevărată colecție de amintiri, surprinzând trecerea Violetei de la o fetiță adorabilă la o tânără cu ambiții mari. Anul acesta însă a fost unul deosebit, deoarece Violeta a pășit în ultimul an de liceu, o etapă crucială care marchează începutul maturității.

Andreea Marin a mărturisit că acest moment a fost mai încărcat de emoții decât oricare altul, deoarece fiica sa este pe cale să facă pasul spre viața de adult. Într-o postare pe Instagram, vedeta a împărtășit câteva fotografii cu Violeta din copilărie, alături de un mesaj emoționant care a atins inimile fanilor:

An de an, de când era de-o șchioapă, fotografia din curtea școlii, împreună. Dar azi, a fost o emoție specială și lacrimi ascunse de partea mea: e ultimul an de studiu în locul în care a început la vreo 3 anișori ca un țânc de grădiniță, a continuat cu primii ani de școală primară, gimnaziul și acum e anul final de liceu.”, a spus Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Un viitor strălucitor: Violeta se pregătește pentru studii în Statele Unite

Violeta Bănică nu este doar o tânără frumoasă, ci și extrem de ambițioasă. Andreea Marin a dezvăluit că fiica sa visează să urmeze studii juridice în Statele Unite ale Americii, ceea ce adaugă o greutate emoțională suplimentară acestui ultim an de liceu. Viitorul academic al Violetei este bine definit, iar pregătirea pentru Bacalaureat este doar un pas dintr-un plan mai amplu. În acest context, emoțiile mamei sunt amplificate de faptul că fiica ei urmează să își deschidă aripile și să plece spre noi provocări, departe de casă.

Pentru Andreea Marin, această etapă reprezintă o tranziție importantă nu doar pentru Violeta, ci și pentru relația lor mamă-fiică. Fiecare moment petrecut împreună devine mai prețios, iar legătura lor se întărește pe măsură ce se pregătesc să facă față schimbărilor pe care le aduce viitorul.

Violeta nu se limitează doar la liceu. Ea este implicată într-un al doilea sistem educațional, unic în România, pe care îl urmează în paralel cu studiile de liceu. Inițial, Andreea Marin s-a arătat reticentă în fața acestei decizii, îngrijorată că programul fiicei sale va fi prea solicitant. Cu toate acestea, Violeta a demonstrat că este extrem de organizată și capabilă să facă față provocărilor academice multiple.

„Pe lângă efortul de învățare aproape fără oprire și voluntariatul care o pasionează și la care nu renunță (doar somnul, și acela impus, poate fi numit răgaz), a hotărât să urmeze în paralel cu liceul ei și un al doilea sistem de învățământ, unic în România, AmSchool, acreditat internațional.

Am vizitat școala și am descoperit un model educațional inedit, de care am auzit inițial de la absolvenți ce sunt acum studenți români la universități de top din România, SUA, Canada, Marea Britanie, Franța, Italia, Spania, Noua Zeelandă sau țări din Asia. Ei nu învață în clase ca în sistemul clasic, cu profesori pe materii cum am fost noi învățați, ci au antrenori care îi ajută unde nu se descurcă singuri cu studiul, elevii învață în echipe restrânse pe proiecte diverse, nu au teme pentru acasă, nici bacalaureat, însă au acces 24/7 la platforma online de cursuri atrăgătoare cu subiecte fără granițe, au flexibilitatea programului și își dau examenele de evaluare când se simt pregătiți.”, a povestit Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: